Ana SayfaDedikoduFlaş Haber!...Sevda Erginci'yle Evleneceği Söylenen Yılmaz Kunt' un Mesajları İfşalandı...

İlgili Postlar

Flaş Haber!…Sevda Erginci’yle Evleneceği Söylenen Yılmaz Kunt’ un Mesajları İfşalandı…

Başarılı oyuncu Sevda Erginci’yle nikah masasına düşünülen yakışıklı oyuncu Yılmaz Kunt’un ifşa olan mesajları gündeme bomba gibi düştü. Avukat Seray Öztürk, Yılmaz Kunt’ un kendisine yazdığı tüm mesajlarını sosyal medya hesabından ifşa etti. Detaylar Haberimizde…

Flaş Haber!…Sevda Erginci’yle Evleneceği Söylenen Yılmaz Kunt’ un Mesajları İfşalandı…

TRT 1 televizyonlarında severek izlediğimiz dizi Uyanış: Büyük Selçuklu’ da ‘Turna Hatun’ karakterine canlandıran oyuncu Sevda Erginci ile sevgilisi Yılmaz Kunt aşklarında bomba bir gelişme yaşandı. Yılmaz Kunt’ un Mesajları İfşalandı…

Uzun bir süredir Bodrum Türkbükü’nde tatilde olan ünlü çift, ifşa şokuyla sarsıldı. Avukat olan Seray Öztürk, Yılmaz Kunt’la olan yazışmalarını sosyal medya sayfasından herkese ifşa etti.

Evlilik Haberiyle Birlikte Yayınladı…

Gönderilen mesajlarda Yakışıklı oyuncunun avukat Seray Öztürk’le görüşmek için mesajlar gönderdiği görülüyor. Öztürk ve Kunt’ un birbirlerine kilo ve boy gibi şeyler sordukları açıkca görülüyor. Uzunca bir süre yazıştıkları görülen ve ses kayıdını gönderen yakışıklı oyuncuyla bütün yazışmalarını ortaya döken Seray Öztürk, en son ise ünlü oyuncuların basında çıkan evlilik haberini yayınladı.

Sevda Erginci kimdir?

“Gerçekten Yaptığına Ne Denir?”

Avukat Seray Öztürk, gönderilerinden bütün magazin sayfalarını etiketleyerek, “Evlilik yolundayken sürekli benimle buluşmaya çalışman gerçekten kadına karşı başka bir şiddet! Gerçekten yaptığına ne denir?” ifadelerinide ekledi.

“İyi Tatiller” Göndermesi…

“İyi tatiller” yazarak, Erginci ve Yılmaz Kunt’a gönderme yapan Avukat Seray Öztürk, kendisine yollanan tüm video ve fotoğraflarıda ortaya çıkardı.

Serat Öztürk en son ise, “Yılmaz Kunt sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun”iletisini yazdı.

Yılmaz Kunt Kimdir?

İşte Yılmaz Kunt’un İfşa Olan O Mesajları;

Yılmaz Kunt'un İfşa Olan O Mesajları
Yılmaz Kunt’un İfşa Olan O Mesajları
Yılmaz Kunt'un İfşa Olan O Mesajları
Yılmaz Kunt’un İfşa Olan O Mesajları
Yılmaz Kunt'un İfşa Olan O Mesajları
Yılmaz Kunt’un İfşa Olan O Mesajları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler