Ana SayfaDedikoduSitem Eden Serdar Ortaç'a Chloe'den Şoke Eden Cevap...

İlgili Postlar

Sitem Eden Serdar Ortaç’a Chloe’den Şoke Eden Cevap…

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde eski eşi olan Chloe Loughnan hakkında  merak edilenleri cevaplamıştı. Usta sanatçı, “Çocuk sahibi olamadığın için burukluk var mı?” şeklinde yöneltilen o soruya, “Şeytan görsün yüzünü. Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim” cevabını verince işte ne olduysa ondan sonra oldu. Ortaç’ın fitili ateşleyen ifadelerinin üzerine Chloe Loughnan cevap hakkını kullanarak, “Her hikayenin iki yüzü vardır.” sözleriyle kılıcını çekti. Güzel model neyi kastetmişti? İşte Detaylar…

Serdar Ortaç: Borçlarımı Ödüyorum

Sitem Eden Serdar Ortaç’a Chloe’den Şoke Eden Cevap…

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, 5 yıl evli kaldığı İrlandalı model Chloe Loughnan hakkında herkesi şaşkına çeviren açıklamalar yapmıştı. İrlandalı güzelden kılıcını çekti ve o tarihi cevabı verdi…

Chloe Loughnan kimdir?

Serdar Ortaç: “Evine Haciz Getirtti”

Usta şarkıcı ayrıldığı eşi Chloe Loughnan’a aylık 700 bin TL nafaka verdiğini ancak buna karşılık onun dava açtığını ve yaşadığı eve haciz getirttiğini anlatmıştı. Medeni Kanun yüzünden, erkeklerin evlenip ayrıldıktan kadına olan ödemelerinin asla bitmediğini söyleyen Serdar Ortaç, “Belki 50 belki de daha fazla bilmiyorum ama Medeni Kanun ve evlilik ortadan kalkacak” demişti.

Serdar Ortaç kimdir?

“Ondan Çocuk Sahibi Olmadığım İçin Kısmetliymişim”

“Çocuk sahibi olamadığın için burukluk var mı?” şeklinde yöneltilen o soruya Serdar Ortaç, “Hiç yok. Şeytan görsün yüzünü. Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim” cevabı fitili ateşleyen cümle oldu.

Chloe’ den Cevap Jet Hızında Geldi…

Dünyaca ünlü futbolcu Andy O’Connell ile birlikte olan İrlandalı güzelin eski eşine ne diyeceği merak konusu olurken, sosyal medya sayfasından Serdar Ortaç’ın ifadelerine cevap veren Chloe Loughnan, “Sabırlı olmaya gayret ettim. İnsanlar benim hakkımda yalan söylerken sessiz ve saygılı kaldım. Her hikayenin iki yüzü vardır. Benim tarafımı bilseydiniz yazdığınız nefret dolu yorumlardan utanırdınız. Allah her şeyi görür” ifadelerini içeren paylaşımını yaptı.

İşte Chloe Loughnan’ dan Tarihi Yanıt;

Chloe Loughnan' dan Tarihi Yanıt
Chloe Loughnan’ dan Tarihi Yanıt

Şeyma Subaşı ve Chloe Loughnan’ın Arası Neden Bozuldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler