Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı ve Chloe Loughnan'ın Arası Neden Bozuldu?

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı ve Chloe Loughnan’ın Arası Neden Bozuldu?

Şeyma Subaşı ile Chloe Loughnan’ın arasında yaşananlar magazin gündemine bomba gibi düştü. Şimdilerde Chloe Loughnan’ın eski aşkı Mohammed Alsaloussi ile birlikte olan Şeyma Subaşı’nın eski dostu Chloe Loughnan ile görüşmediği söyleniyor. Peki Şeyma Subaşı ve Chloe Loughnan’ın arası neden bozuldu? İşte olay hakkındaki detaylar;

Normalde Yorum Yapmam Ama Seni Herkesten İyi Tanıyorum

Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa ile birlikte Bali’de tatil yapan Şeyma Subaşı’nın tatili bitti ve dönüş için özel jet bulamayan Alsaloussi, Subaşı’na jest yaparak bir uçağın tüm biletlerini satın aldı. Bu durumu “Tüm uçağı bizim için rezerve etti” diyerek paylaşan Şeyma Subaşı’na tepki yağdı.

Alsaloussi tüm bu yaşananların ardından ilk kez yorum yaptı. Şeyma Subaşı’nın instagramda paylaştığı fotoğrafına “Normalde hiç yorum yapmam ama bu sefer seni herkesten daha iyi tanıdığımı söylemeliyim ve sen gerçekten tanıştığım en tatlı, en kibar, sevgi dolu insansın ve bu yüzden seni seviyorum. Bunu aşktan kör olduğum için söylemiyorum. Bunu söylüyorum çünkü seninle sevildiğimi ve takdir edildiğimi hissediyorum. Seninle her şeyi her zamankinden daha net görüyorum.” şeklinde yorum yaptı.

Şeyma Subaşı “Her Zaman En İyisini Hak Ettiğimi Biliyordum”

Chloe Loughnan Mohammed Alsaloussi’nin Eski Sevgilisi

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi’nin eski sevgilisinin Chloe Loughnan olduğu ortaya çıkmıştı. Chloe Loughnan’ın, Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı ile arasının açıldığı iddia edildi.

İddiaya göre; Mohammed Alsaloussi, Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan ile bir zamanlar ilişki yaşamış. Hatta o dönem, Chloe Loughnan ile Serdar Ortaç’ın ayrılmasına sebep olduğu iddia edilen Merve Şentürk ikiliyi tanıştırmış.

Chloe Loughnan’ın sık sık Miami’ye gidip kaldığı arkadaşının Meedo’yu tanıdığı ve ikiliyi de onun tanıştırdığı ifade edildi.

Şeyma Subaşı ve Chloe Loughnan’ın Arası Neden Bozuldu?

Chloe Loughnan’ın Mohammed Alsaloussi ile birlikte olduğu dönemde Şeyma Subaşı ile de yakın dost oldukları ortaya çıktı.

Şimdilerde Chloe Loughnan’ın eski aşkı Mohammed Alsaloussi ile birlikte olan Şeyma Subaşı’nın eski dostu Chloe Loughnan ile görüşmediği öne sürüldü.

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler