Ana SayfaDedikoduReynmen Ece Erken'e Tazminat Davası Açtı!

İlgili Postlar

Reynmen Ece Erken’e Tazminat Davası Açtı!

Sosyal medya fenomeni ve rapçi “Reynmen” lakaplı Yusuf Aktaş,  televizyon programında söylediği iddia edilen sözler nedeniyle sunucu Ece Erken’le davalık oldu. Reynmen Ece Erken’e tazminat davası açtı.

Yasak Aşk Yaşayan Ece Erken’le Reynmen Büyük Bir Kavgaya Tutuştu!

Geçtiğimiz sene Ece Erken’le tartışmaya giren Reynmen yasak aşk yaşayan sunucuyu “, “Birisi bana canlı yayına bağlanmak için para teklif eden sözde bir ilahiyatçı, diğerleri ise geçmişleri pek de temiz olmayan iki sözde insan… Dinime küfür eden müslüman olsa… Çok sevdiğim bir söz vardır ilk taşı günahsız olanınız atsın” sözleriyle eleştirdi. Reynmen’in açıklaması karşısında sessiz kalamayan Ece Erken’de sosyal medya hesabından “Bir tarafta cinsel organını dünya ile paylaşan cinsiyetinin ne olduğunu bilmediğim biri ne gay, ne erkek, ne de başka bir şey, adlandıramıyorum… Bir tarafta tapeleri olan bir kadın… Bir tarafta her paylaşımında ana avrat düz giden, dinle dalga geçen geçmişi şimdiden karışık biri… Bir tarafta bir oyuncuyla dmden yazışıp o gece evine gidip beraber olan ertesi gün magazini arayıp çocuğun fotoğraflarını veren gencecik bir kız… Bana laf söyleyenlere bakıyorum en iyi bakmayım. Allah düşmanın namuslu, şereflisini versin” açıklamasını yaptı.

Reynmen Kimdir?

Ece Erken ve Reynmen Arasında Ne Geçti?

Ünlü sunucu Ece Erken bir televizyon programında Reynmen hakkında çıkan “Muhabire darp” haberleri ile ilgili konuşmuştu. Bunun ardından Reynmen avukatı aracılığıyla kişilik haklarını zedelediği gerekçesiyle Erken’e 5 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Yusuf Aktaş’ın avukatının mahkemeye sunduğu şikayet dilekçesinde “Müvekkilim 13 Eylül 2019 tarihinde bir muhabir ile yaşadığı talihsiz olay nedeniyle yargısız infaza maruz kalmıştır. Ece Erken sunuculuğunu yaptığı programda reyting kaygısıyla müvekkilimi zan altında bırakmıştır. Davalının kara propagandaya girişmesi ve iftira suçu işlemesi basın özgürlüğü kapsamında değerlendirilemez. Ece Erken programda saygısızca ifadeler kullanmaktadır. Programda alt yazıda ‘Muhabiri tokatlayan Reynmen’den büyük pişkinlik’, ‘Sözde fenomen’ ve ‘Şiddet ailede mi var, babasından mı gördü’ şeklinde programın alt yazısında yer alan  sözleri söyleyerek müvekkilimin kişilik haklarına saldırıda bulunmuştur” ifadeleri yer aldı.

Ece Erken’in Evli Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’dan Bomba Açıklama..

Reynmen Ece Erken’e Tazminat Davası Açtı!

İstanbul 12. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmada taraf avukatları hazır bulundu.  Davalı Ece Erken’in avukatı yaptığı savunmada “VTR’ler program yöneticisi tarafından hazırlanmaktadır. Programın tüm haberlerini, konularını ve başlıklarını görevli diğer çalışanlar hazırlamaktadır. Müvekkilimin toplumu kışkırtmak ve tahrik etmek için uğraştığını düşünmek abes olur. VTR’de geçen sözler Ece Erken‘e ait değildir. Müvekkilimin sözleri hakaret suçunu oluşturmamaktadır” diyerek mahkemeden davanın reddedilmesini talep etti.

Yusuf Aktaş’ın avukatı ise “Programda yayınlanan ‘Reynmen öz annesine şiddet mi uyguladı?’, ‘Reynmen kimi neden bıçaklamaya kalkıştı’ gibi ifadelerle müvekkilim zan altında bırakılmıştır. Ece Erken bu iddiaları destekleyecek ve pekiştirecek açıklamalarda bulunmuştur. Davanın kabul edilmesini talep ederiz” dedi. Mahkeme eksik hususların giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe ertelendi.

Ece Erken Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler