Ana SayfaDedikoduÖzge Gürel İtalya Yolcusu!

İlgili Postlar

Özge Gürel İtalya Yolcusu!

Fox ekranlarında yayımlanan “Bay Yanlış” dizisinde Can Yaman’la birlikte kamera karşısına geçen Özge Gürel İtalya yolcusu. Ünlü oyuncu yazın farklı projeler için İtalya’ya gidecek. İşte detaylar;

“Biz Böyle İyiyiz”

Serkan Çayoğlu ve kendisi gibi oyuncu sevgilisi Özge Gürel, Yeniköy’deki bir restorandan çıkarken görüntülendi. Mutlu ve bol dinlenmeli bir tatil yaptıklarını belirttikten sonra muhabirlerden Özge Gürel’e “Tatilde sevgilinizden sürpriz bir teklif geldi mi?”sorusu yöneltildi. Gürel:”Yok, gelmedi. Bizim öyle bir derdimiz yok” şeklinde yanıt verdi. Tatillerine hem yurtiçi hem de yurt dışı olmak üzere iki türlü olarak devam edeceklerini belirten çift çok yorulduklarını ve bu tatile ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Özge Gürel: Şöhretten Şikayetim Yok!

“Öyle Bir Derdimiz Yok”

Uzun süredir ilişkiye devam eden çifte “Evlilik hazırlıkları yapıyor musunuz?” sorusu gelince “Sürekli söyleniyor ve çıkıyor bu haberler. Biz böyle iyiyiz, teşekkür ederiz” cevabı geldi. Çift,  birbirlerine çok uyum sağladıklarını ve güven duygusunun ortak bir noktada olduğunu ve aynı zamanda zıtlıklara rağmen birbirlerini tamamladıklarını belirtti.

Özge Gürel İtalya Yolcusu!

Oynadığı “Bay Yanlış” dizisiyle İtalya’da büyük beğeni kazanan genç oyuncu Özge Gürel, İtalyan hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. İddialara göre İtalya’dan hem dizi hem de reklam teklifi alan Gürel, önümüzdeki günlerde Roma’ya uçacak. Dört farklı proje için görüşmeler yapacak olan güzel oyuncu, anlaşmalar sağlandığı takdirde çekimler için yaz aylarında yeniden İtalya’ya gidecek. Ünlü oyuncunun İtalya’da bir süre kalacağı tahmin ediliyor.

Bu arada güzel oyuncuya Türkiye’den de çok sayıda teklif geldiği söylentileri de var. Sekiz farklı reklam, dizi ve film projesi için görüşmeler yapan Özge Gürel, şu sıralar harıl harıl senaryo okuyormuş. Alınan duyumlara göre güzel oyuncu, çok yakında içine sinen bir projeyle ekranlara dönecekmiş.

Özge Gürel kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler