Ana SayfaDedikoduArda Türkmen Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Arda Türkmen Evleniyor Mu?

Bir süredir kendisinden 15 yaş küçük sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile aşk yaşadığı bilinen Arda Türkmen evleniyor mu? Evlilik iddialarıyla gündemden düşmeyen ikili hakkındaki haberlere Elbirliler’den ilk açıklama geldi. İşte o açıklama;

Şef Arda Türkmen 15 Yaş Küçük Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi

Kanal D televizyonlarında sevilerek izlenen Arda’nın Mutfağı ve Arda ile Omuz Omuza projelerinin ünlü şefi Arda Türkmen, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla yep yeni aşkını açığa çıkarmıştı. 45 yaşında olan şef Arda Türkmen ve 30 yaşında olduğu bilinen Blogger Melodi Erbirliler aşkı sonunda belgelendi.

Arda Türkmen Kimdir?

Aşklarını Paylaşımları Ele Vermişti!

Güzellik Blogger’ı olarak son zamanlarda sosyal medya’da takipçi  kitlesi çığ gibi büyüyen Melodi Elbirliler ile şef Arda Türkmen aşkı Instagram sayfalarında aynı mutfakta yaptıkları paylaşımlarla ortaya çıkmıştı.

Bu defa şef Arda Türkmen ile sevgilisi Melodi Erbirliler ilk defa yan yana objektiflere yakalandılar. Çift, Arnavutköy sahilinde sabah kahvaltı yaparlarken objektiflere takıldılar. İlişkilerini şindiye dek gizli yaşamayı tercih eden ikili, muhabirlerce görüntülendiklerinin farkına vardıklarında adeta şaşkına döndüler.

2 saate yakın süren kahvaltıları sonrasında otomobillerine doğru yönelen çift, “Siz nereden çıktınız” dedi. Karantina dönemi boyunca fazlaca kilo aldığı ise dikkatlerden kaçmayan Arda Türkmen, “Karantina süresince evdeydim, bol bol yemek yaptım” dedi.

Arda Türkmen Evleniyor Mu?

Snob Magazin’in haberine göre; Önceki gün City’s Nişantaşı’nda görüntülenen Elbirliler, Arda Türkmen‘le ortaya atılan ‘evlilik’ iddiaları sonrası sessizliğini bozdu.

Melodi Elbirliler, “Çıkan iddialarla ilgili bir bilgim yok. Bildiğim tek şey var, ilişkimiz çok güzel gidiyor. Hayırlısı artık” diyerek ortaya atılan evlilik iddiasını yalanladı.

Bu arada ünlü fenomen, alışveriş yaptığı çantalarını minik otomobilinin bagajına koyduktan sonra evinin yolunu tuttu. Melodi Elbirliler’in arabası çevredekilerin dikkatini çekti.

Arda Türkmen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler