Ana SayfaDedikoduKerem Bursin: Her An Her Şey Olabilir!

İlgili Postlar

Kerem Bursin: Her An Her Şey Olabilir!

Uzun süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in Maldivler tatilinden sonra Instagram’daki yazışmaları detay dikkat çekti. Kerem Bursin “Her an her şey olabilir güzelim” diyerek aşk iddialarını körükledi! İşte o yorumlar;

Hande Erçel’den Dikkat Çeken Kerem Bursin Daveti

Son dönemde kariyerinin zirvesini yaşayan güzel oyuncu Hande Erçel magazin gündeminden düşmüyor. Uzun süredir birlikte olduğu Murat Dalkılıç ile ilişkisine nokta koyduktan sonra adı partneri Kerem Bürsin’le anılan Hande Erçel, ilgi odağı olmaya devam ediyor. Son olarak spor salonundan paylaşımda bulunan Hande Erçel partneri Kerem Bürsin’e seslendi ve onu kahveye davet etti.

Kerem Bürsin Tepkilerin Ardından Özür Diledi

Sıfır makyaj hali ile doğal güzelliğini sergileyen Hande Erçel’in “Kahve gelmiş haberin var mı?” notu ile etiketlediği Kerem Bürsin’i kahveye davet ettiği konuşuldu.

Kerem Bursin ve Hande Erçel Birlikte Maldivlere Tatile Gitti

Geçen hafta aynı spor salonundan çıkarken görüntülenince “Aşk yaşarsak haberiniz olur” diyen Kerem Bürsin ile Hande Erçel soluğu Maldivler’de aldı. İkilinin rol aldıkları ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi tatile girince birlikte Maldivler’e gitti.

Hayranları tarafından gizlice çekilen bir fotoğraf aşkı belgeledi. Çıkan haberlerin ardından sessizliğini koruyan ikili sosyal medya paylaşımlarıyla iddiaları doğruladı.

Kerem Bürsin, Maldivler’den tekne turu videosu paylaşırken Erçel, gün batımında çekildiği bu fotoğrafı yayınladı.

Maldivler’e giden ikili geceliği 10 bin TL olan süitte kalıyor. Bir süre daha Maldivler’de tatil yapacak olan ikili yoğun geçen sezonun stresini atıyor.

Kerem Bursin Kimdir?

Kerem Bursin: Her An Her Şey Olabilir!

‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin sezon finalinden sonra Maldivler’e giden Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in Instagram’daki yazışmaları dikkat çekti. Aşk yaşadıkları iddia edilen çiftin, yazışmalarındaki detaylar göze çarpttı. Bürsin’in gökyüzüne doğru baktığı kareyi Instagram’dan yayınlayarak, “Bir Dünya… Sahip olduğumuz tek şey bu!” diye yazdı. Oyuncunun mesajına hemen karşılık veren Erçel, “Amanım” yazarak, Dünya emojisi koydu.

Bürsin ise, “Sensin amanım! Bu arada ne güzel fotoğraf çekiyorsun sen… Her an her şey olabilir güzelim” yazmasıyla takipçilerini heyecanlandırdı. Bürsin’in bu yorumu sevenleri tarafından, “Aşkı ima etti” yorumlarına neden oldu. Bir süredir birlikte olduğu iddialarıyla gündeme gelen ancak bir açıklama yapmaktan kaçınan ikilinin arasında yaşananlar Demet Özdemir ve Can Yaman ikilisini hatırlatıyor. İkilinin arasındaki bu diyaloğun devam eden dizilerinin popülerliğini korumak adına olduğu ve gündeme gelmek için bu şekilde davrandıkları da konuşulmaya başlandı…

Hande Erçel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler