Ana SayfaDedikoduKerem Bursin Serenay Sarıkaya'yı Sildi!

İlgili Postlar

Kerem Bursin Serenay Sarıkaya’yı Sildi!

Şimdilerde Maldivler’de tatil yapan Hande Erçel ile Kerem Bürsin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Erçel ile bir ilişkiye başladığı ileri sürülen Kerem Bürsin Serenay Sarıkaya’yı sildi. İşte detaylar;

Kerem Bursin: Her An Her Şey Olabilir!

‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin sezon finalinden sonra Maldivler’e giden Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in Instagram’daki yazışmaları dikkat çekti. Aşk yaşadıkları iddia edilen çiftin, yazışmalarındaki detaylar göze çarpttı. Bürsin’in gökyüzüne doğru baktığı kareyi Instagram’dan yayınlayarak, “Bir Dünya… Sahip olduğumuz tek şey bu!” diye yazdı. Oyuncunun mesajına hemen karşılık veren Erçel, “Amanım” yazarak, Dünya emojisi koydu.

Bürsin ise, “Sensin amanım! Bu arada ne güzel fotoğraf çekiyorsun sen… Her an her şey olabilir güzelim” yazmasıyla takipçilerini heyecanlandırdı. Bürsin’in bu yorumu sevenleri tarafından, “Aşkı ima etti” yorumlarına neden oldu. Bir süredir birlikte olduğu iddialarıyla gündeme gelen ancak bir açıklama yapmaktan kaçınan ikilinin arasında yaşananlar Demet Özdemir ve Can Yaman ikilisini hatırlatıyor. İkilinin arasındaki bu diyaloğun devam eden dizilerinin popülerliğini korumak adına olduğu ve gündeme gelmek için bu şekilde davrandıkları da konuşulmaya başlandı…

Hande Erçel Kimdir?

Serenay Sarıkaya’dan Aşk İddialarına Açıklama

Serenay Sarıkaya ile iş adamı Haldun Demirhisar’ın aşk yaşadığı ve ikilinin Göcek’te tatil yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiaların ardından oyuncu sosyal medyasından açıklama yaparak aşkı yalanladı.

Sarıkaya, “Bugün hakkımda çıkan ve çok çirkin üslup ile yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsi geçen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgili olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan çirkin yorumları kınıyorum.” dedi.

Serenay Sarıkaya’nın Silikonlarını Sızdıran Vale İşsiz Kaldı

Kerem Bursin Serenay Sarıkaya’yı Sildi!

Instagram’da tatil pozları yayınlayan Bursin ile Erçel’in yorum kısmında mesajlaşması sosyal medyada gündem oldu. Yakışıklı oyuncunun kısa süre sonra gelen flaş hamlesi ise dikkat çekti.

Hande Erçel, Kerem Bürsin’in Instagram hesabında eski aşkı Serenay Sarıkaya’yı etiketlediği fotoğraflarının olduğunu fark etti. Kerem Bürsin, hiç düşünmeden 5 senelik ilişkisini bir kalemde sildi. Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı 2016 yılında birlikte gittikleri tatilden çekilen bir kareye etiketleyen Kerem Bürsin, neredeyse beş sene sonra ‘Serenay Sarıkaya’ etiketini kaldırdı.

Kerem Bursin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler