Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya'nın Silikonlarını Sızdıran Vale İşsiz Kaldı

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’nın Silikonlarını Sızdıran Vale İşsiz Kaldı

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz ekim ayında özel bir hastanede estetik operasyon geçirmiş ancak yaptırdığı silikon kısa sürede basına sızmıştı. Serenay Sarıkaya’nın silikonlarını sızdıran vale işsiz kaldı… İşte detaylar;

Serenay Sarıkaya’dan Silikon Sorusuna Sert Yanıt

Geçtiğimiz haftalarda bir estetik kliniğinden çıkarken görüntülenen Serenay Sarıkaya, “Silikonlarınızı kontrole mi geldiniz?” sorularıyla çileden çıkmıştı. Sarıkaya, aldığı soru karşısında öfkesini kontrol edemeyerek gazetecilere, “Size ne ya” diyerek tepki göstermişti.

Serenay Sarıkaya’dan Demet Akalın’a Cevap

Cem Yılmaz’la geçirdiği ayrılık sürecinden sonra Maldivler’e tatile giden oyuncu Serenay Sarıkaya, neredeyse her anını Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. Güzel modelden, ünlü şarkıcı Demet Akalın‘a yanıt geldi. Sarıkaya, “Yanımdaki insanı çok sormuşsunuz, linki yana bırakıyorum” dedi ve annesiyle pozlarını paylaştı.

Demet Akalın Kimdir?

Serenay Sarıkaya’nın Silikonlarını Sızdıran Vale İşsiz Kaldı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’la ayrılığının duyulduğu geçtiğimiz ekim ayında özel bir hastanede estetik operasyon için ameliyat masasına yatmıştı. Ancak yaptırdığı işlem basına sızdırılmış, güzel oyuncunun hevesi kursağında kalmıştı. Olayın basına sızdırılmasının ardından yarım kalan işlemlerini doktorunu eve çağırarak devam ettiren Serenay Sarıkaya, durumdan şikayetçi olmuştu. Bunun üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan hastane yönetimi, vale olarak çalışan kişiyi operasyonu duyurduğu gerekçesiyle işten çıkardı. Bu olay sosyal medyada ünlü oyuncunun tepki çekmesine neden olurken Serenay Sarıkaya’dan hiçbir açıklama gelmedi.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler