Ana SayfaDedikoduAfra Saraçoğlu Hayalini Gerçekleştirdi

İlgili Postlar

Afra Saraçoğlu Hayalini Gerçekleştirdi

Afra Saraçoğlu hayalini gerçekleştirdi. Üst üste üç büyük markayla anlaşma imzalayan ve yeni dizisinin çekimlerini tamamlayan Afra Saraçoğlu, kendisini 650 bin liralık bir otomobille ödüllendirdi.

Afra Saraçoğlu İle Mert Yazıcıoğlu Sarmaş Dolaş Yakalandı!

Ege’de Muğla Ören koylarında demirlenen guletin içinde ünlü oyuncular Afra Saraçoğlu İle Mert Yazıcıoğlu’nun yanında aileleri de vardı. Oyuncu Afra Saraçoğlu’nun annesi Lütfiye Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu’nun yanında abisi Selçuk Yazıcıoğlu, Selçuk Bey’in eşi ve çocukları da, ünlü ikiliyi tatillerinde yalnız bırakmadılar..

Afra Saraçoğlu Kimdir?

Oyuncu Afra Saraçoğlu’nun annesi Lütfiye Saraçoğlu bir beyfendiyle balık tutarken, diğerleri de denize girdi. Belli bir süre sonra suya baş başa kalan ünlü çift, şakalaşmaya başlayarak eğlenceli vakit geçirdiler..

Afra Saraçoğlu K-Pop Müziği Eşliğinde Dans Etti

Oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile 1 yılı aşkındır aşk yaşayan Afra Saraçoğlu sosyal medya hesabından dans ettiği videosunu yayınladı. Güney Kore popu olarak bilinen ve tüm dünyada ciddi bir hayran kitlesine sahip K-Pop müziği eşliğinde dans yeteneklerini sergiledi.

Güzel oyuncu, dans şovunu , “Dans etmeye bayılıyorum. K-Pop’u da yeni keşfettim ve gerçekten çok sevdim. Hocama koşa koşa ‘hadi bana hemen K-Pop öğret dedim’ ve kısa sürede böyle bir şey çıktı ortaya. Eğlen” notuyla Instagram hesabından paylaştı.

Afra Saraçoğlu’na Sosyal Medyadan Övgü Dolu Mesajlar Yağdı!

Afra Saraçoğlu Hayalini Gerçekleştirdi

Son yılların yükselen yıldızlarından olan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, yaz sezonu için üç büyük markayla anlaşma imzalayarak, onların reklam yüzleri oldu. Çağan Irmak’ın yönettiği yeni dizisiyle de yakında ekranla buluşacak olan Saraçoğlu, kendine güzel bir hediye aldı.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; 23 yaşındaki güzel oyuncu, kendini ödüllendirmek için 650 bin liralık bir otomobil satın aldı. Uzun bir süredir bu arabayı isteyen ünlü oyuncu sonunda hayalini gerçeğe dönüştürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler