Ana SayfaDizilerYasak Elma 110. Bölüm Sezon Finaliyle Ekrana Geldi! Yasak Elma'dan Bombalı Veda!

İlgili Postlar

Yasak Elma 110. Bölüm Sezon Finaliyle Ekrana Geldi! Yasak Elma’dan Bombalı Veda!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 110. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin sezon finali bölümünde; Ender, Yıldız’la Hasan Ali’nin oynadığı oyunu bozmak için el sıkışıyor. Hasan Ali, onların ne yapmaya çalıştığını anlayıp Ender, Yıldız ve Kaya’yı tuzağa düşürmeye çalışıyor. Yıldız ile Ender, Hasan Ali’nin oyununu bozuyor. Yasak Elma’dan bombalı veda….

Pazartesi Dizileri 2020

Yasak Elma’dan Bombalı Veda!

Yasak Elma 110. bölümünde; Ender ile Yıldız, Hasan Ali’nin oyununu bozup haklarını ona yedirmemek üzere el sıkışıyor. Kaya, Hasan Ali’ye gidip hala beklediği bilançoların eline geçmediğini söylüyor. Oda, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi hemen ilgileneceğini söylüyor. Kaya’nın eline bilançolar geliyor. Ama Kaya, bilançolar üzerinde oynandığını düşünüyor.

YASAK ELMA 110. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ender, Yıldız’la buluşup ondan Hasan Ali’nin telefonunu 10 dakikalığına almasını ve Caner’in bir program yükletip onun konuşmalarını dinleyeceklerini söylüyor. Yıldız, Hasan Ali’nin yanına gidip onu akşam yemeğine davet ediyor. Bir daha onu üzecek bir şey yapmamak içinde söz veriyor.

Yemekte Hasan Ali, telefonunu ceketinin içine koyuyor. Yıldız, Aysel’den kaloriferleri sonuna kadar açmasını istiyor. Herkes terleyince de Yıldız, Hasan Ali’nin ceketini çıkarmasını sağlıyor. Telefonu ceketten alıp Caner’e veriyor. Caner, programı yükletirken Sadai gelip Hasan Ali’ye ulaşamadıklarını söylüyor.

Yıldız, Hasan Ali’ye Caner’in telefonunu veriyor. Telefonu şarja takıyor. Caner telefonu getirip yerine koyarken Sadai’ye yakalanıyor. Hasan Ali, Yıldız ile Ender’in iş birliği yapıp telefonuna bir şey yüklediklerini anlıyor ve hemen telefonu denize attırıyor. Ender, şirketin mali işlerden sorumlu olan kişiyi buluyor.

Onun hakkında araştırma yapıyor ve adamın yasak ilişkisi olduğunu öğreniyor. Onu yanına çağırıp tehdit edip bilançoların aslını istiyor. Adam Ender’e aynı bilançoyu getiriyor. Ender ile Kaya, bu işte bir terslik olduğunu anlıyor. Hasan Ali, onların yapacaklarını tahmin edip onlara oyun içinde oyun oynuyor.

Zehra’yı da işin içine sokacaklarını bilen Hasan Ali, evden gittikten sonra onların eve gelip kasanın içindeki evrakları almaya çalışacaklarını anlayıp bekliyor. Onlar kasanın başındayken Yıldız ile Ender’i basıyor. Ancak, o kişilerin onlar olmadığını görüyor. Yıldız ile Ender, Hasan Ali’nin arkasından beliriyor. O sırada bir saat sesi duyuyorlar ve bomba patlıyor.

 Yasak Elma 110. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayında! Hasan Ali Operasyonu Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler