Ana SayfaDizilerKalp Yarası 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Büyük Bir İftiranın Kurbanı...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Büyük Bir İftiranın Kurbanı Oluyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayşe ile Ferit, gerçekten karı koca oluyor. Ferit, Baha’nın kendisini öldürmek istediğini öğrenip onu öldürülmek üzereyken buluyor. Baha, Ferit’e Ayşe’nin nişanlısı olduğunu, ondan aldığı paralarla kaçmayı planladıklarını söylüyor. Kalp Yarası 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ayşe, büyük bir iftiranın kurbanı oluyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ayşe Büyük Bir İftiranın Kurbanı Oluyor!

Kalp Yarası 11. bölüm 1. fragmanında; Ferit, Ayşe’nin de kendisini aldattığını düşünmeye başlıyor ve aşk acısı çekiyor. Ayşe, çareyi oraları terk etmekte buluyor. Azade, Adnan’ın Feraye’den bir çocuğu olduğunu öğreniyor. Ancak, yaşayıp yaşamadığını bilmiyor. Betül, nişanı atıyor. Yaman, Hüseyin’le pazarlık yapıyor ve karşılığında ondan Hande’yi istiyor. Hüseyin, Baha’dan sıkıştırıp Hande’nin yaptığı her şeyi Ayşe’nin üstüne atmasını istiyor.

İşte Kalp Yarası 11. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1434990036718555137

KALP YARASI 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, Hande ile konuştuktan sonra ona ulaşamıyor. Onun Baha hakkında bildiklerini öğrenmek istiyor. Ayşe, Ferit’in Hande’yi aradığını görüyor ve onların hala görüştüğünü zannedip kıskanıyor.

Hande, odasına kapatılıyor. Ferit, Hande’yle konuşmak için onun evine gidiyor. Hüseyin, Ferit’in gerçekleri öğrenmemesi için Ferit’i evden kovuyor. Hatta, ona silah bile çekiyor. Annesi onu psikiyatriste götürmek istiyor. Ama Hande, oradan da kaçıyor.

Yaman, Hande’yi bulup evine götürüyor. Ondan gerçekleri öğreniyor. Ama Hande’yi korumak için onun Ferit’le konuşmasını engelliyor. Hüseyin, Baha’yı kaçırtıyor ve adamlarından onu öldürmesini istiyor.

Ferit, Sinan’la birlikte Baha’nın peşine düşüyor. Diri diri gömülen Baha, tam ölmek üzereyken Sinan ve Ferit tarafından bulunuyor. Ferit ile Sinan, Baha’nın başına bir doktor bırakıp onun kendisine gelip konuşmasını bekliyor.

Bu sırda Ayşe, cafesini açıyor. Ferit, Ayşe ile yalnız kalacağı bir sürpriz hazırlıyor. İkili ilk kez geceyi birlikte geçiriyor. Betül, Hande’nin geceyi Yaman’ın evinde geçirdiğini öğrenince çok üzülüyor. Yaman’ın Hande’den vazgeçemeyeceğini düşünmeye başlıyor.

Baha, tutulduğu yerden kaçıyor. Ferit, Ayşe’ye kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapıyor. O sırada Baha gelip Ferit’e, Ayşe’nin kendisinin nişanlısı olduğunu, onu kurtarmak için hapse düştüğünü, ondan aldığı paralarla kendisini kurtarmaya çalıştığını, hatta kaçmak için kendisini hapisten kaçırtıp oraya getirdiğini anlatıyor. Ferit, duydukları karşısında şok oluyor.

Kalp Yarası 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Ferit’in Aşkı Bir…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler