Ana SayfaDizilerKalp Yarası 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Ferit'in Aşkı Bir...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Ferit’in Aşkı Bir Sınavdan Daha Geçecek!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 10. yeni bölümüyle 6 eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferit, kendisini Cesur diye tanıtan kişinin Baha olduğunu öğrenir. Onun cinayet işleyip hapishaneden kaçtığını da öğrenir. Ferit, Ayşe’nin gözlerinde endişe olduğunu fark eder. Ayşe, Ferit’e gerçekte Baha’nın kim olduğunu anlatabilecek mi? Kalp Yarası 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayşe ile Ferit’in aşkı bir sınavdan daha geçecek.

2021 Pazartesi Dizileri

Ayşe İle Ferit’in Aşkı Bir Sınavdan Daha Geçecek!

Kalp Yarası 10. bölüm 2. fragmanında; Ayşe ile Ferit, gerçekten karı koca oluyor. Ferit, Ayşe’ye ellerinde çiçeklerle geliyor. Sinan, kardeşini ilk kez bu kadar mutlu görüyor. Hande, evden kaçınca Hüseyin silahını alıp Ferit’in karşısına çıkıyor. Azade, Ayşe’yi gerçekleri görmesi konusunda uyarıyor. Ferit, Ayşe’nin başkasını sevdiğini mi zannediyor?

İşte Kalp Yarası 10. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1433516593502359563

KALP YARASI 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, Ayşe’nin hislerini söylemesinden sonra çok mutlu olur. Hande, onları öpüşürken görür ve Ferit’le Ayşe’nin birbirlerine aşık olduğunu anlar. Onların birlikte oldukları evi yakmayı bile düşünür.

Daha sonra gidip içmeye başlar. Zümrüt, Hande’nin böyle olmasının nedeni olarak kocasını suçlar. Hande, Baha’yla buluşur. Baha ona, kendisinin bu aşktan vazgeçtiğini ve oralardan gideceğini söyler. Hande’ye de, Ferit’i unutmasını tavsiye eder.

Baha, yurt dışına kaçmak için biriyle anlaşır. Yaman, Betül’le evleneceğini Hüseyin’e söyler. Adnan, erkek tarafı olarak kız istemeye Azade ile birlikte Hüseyin’in evine gider. İkilinin nişanını da konakta yapacağını söyler.

Ferit, Ayşe’nin hayalindeki iş yerini alıp ona sürpriz yapar. Daha sonra onu sürpriz bir yere götürüp gerçekten evlenme teklifi eder. Leman, Sinan’ın Ebru’yla görüştüğünü öğrenip kıskançlık krizlerine girer.

Hatta, Sinan’dan boşanmayı düşünür. Azade, bunu öğrenir öğrenmez kafasını dinlemesi için Leman’ı annesinin evine gönderir. Yaman ile Betül’ün nişanı konakta olur. Adnan, üç oğlunu da yanına çağırıp birlikte halay çeker.

Hande, Baha’nın kaçacağını öğrenip adamlarından onu konağa getirmesini ister. Hüseyin, kızının bir suçluyu hapishaneden kaçırdığını öğrenir. Hande, Baha’yı beklerken arabanın içinde babasını görür.

Hüseyin, Hande’yi götürüp odasına kilitler. Hande, hemen Ferit’i arayıp ona şoförünün onu öldürmek istediğini bildiğini ve bunu kanıtlayabileceğini söyler.

Kalp Yarası 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hande Ferit’in Aklını Karıştırmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler