Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 13. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Naz İle Fırat'ın Hikayesi...

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 13. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Naz İle Fırat’ın Hikayesi Mutlu Sona Ulaşabilecek Mi?

Kanal D’nin yaz dizisi Aşkın Tarifi, 13. yeni bölümüyle 6 eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, eğer Naz’la farklı şartlarda tanışsalardı neler olacağını düşünmeye başlar. Bakalım eğer gerçekten farklı şartlarda tanışsalardı ikili arasında neler olurdu? Aşkın Tarifi 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Naz ile Fırat’ın hikayesi mutlu sona ulaşabilecek mi?

2021 Pazartesi Dizileri

Naz İle Fırat’ın Hikayesi Mutlu Sona Ulaşabilecek Mi?

Aşkın Tarifi 13. bölüm 2. final fragmanında; Fırat, Naz’a hayatının o sayfasını kapatmak istediğini söyleyip onunla vedalaşıyor. Bora ile Sevi, evlilik kararı veriyor. Fırat, aşk acısı yaşarken üst üste evlenme haberleri alıyor.

İşte Aşkın Tarifi 13. bölüm 2. final fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, Naz’ın tüm personelin önünde kendisinden tuzlu çorbayı bulmasını istemesine çok kırılır. Çorbaların tadına baktıktan sonra tat alamadığını herkese itiraf eder. Fırat, restoranı bırakıp gider. Şebnem, Naz’ın bu yaptığına çok kızar.

Naz, Fırat’la konuşmak için arkadaşlarından yardım ister. Onlarda Fırat’ı arayıp yanlarına çağırır. Fırat, kebapçıda arkadaşlarını değil Naz’ı görünce onu dinlemek istemez. Naz, ne yaptıysa bu sefer Fırat’ın gönlünü alamaz.

Hazım, mahalledeki kebapçıyı açanın kim olduğunu öğrenip Sultan hanımın yanına gider. Sultan, kebapçıyı açanın eski kocası Serdal olduğunu öğrendiği anda onu elinde bir gülle karşısında görür. Serdal, Sultan’dan af dileyip tekrar birlikte olmak istediğini söyler.

Sultan ise, gülü parçalayıp onu evinden kovar. Fırat, hala restoranın ortağı olduğu için aklına bir plan gelir. Gidip restoranı ikiye böler. Naz, yine Fırat’ın nasıl yemek yapacağını sorar. Fırat’ta artık yeni bir ortağı olduğunu söyler ve içeri Sultan girer.

Sultan, Fırat’ın yemeklerinin tadımını yapar. Fırat’ın tarafı müşterilerle dolup taşar. Taylan, Fırat’ın rahatsızlığını öğrenir öğrenmez onu bitirmek için bu haberi yayar. Herkes Fırat’ın hasta olduğunu öğrenir.

Kariyerini yitirmek üzere olan Fırat, Hazım’ın tavsiye ettiği doktora gidip gerekli testleri yaptırır. Test sonuçlarını Sultan, Fırat’tan önce öğrenir. Naz’ı arayıp Fırat’ın o test sonuçlarını görmesine engel olmasını ister. Fırat, Naz test sonuçlarına bakarken içeri girer.

Aşkın Tarifi 13. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Naz İle Fırat Farklı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler