Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Nalan'ı Mutlu Edebilecek Mi?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Nalan’ı Mutlu Edebilecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 10. yeni bölümüyle 9 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizi, 9 bölümüyle sezon finali yapmıştı. Camdaki Kız 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sedat, Nalan’ı mutlu edebilecek mi? Cana ile Sedat’ın ilişkisi devam edecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Sedat Nalan’ı Mutlu Edebilecek Mi?

Camdaki Kız 10. bölüm 1. fragmanında; Feride, Nalan’ın kocasıyla daha mutlu olacağını ümit ediyor. Sedat ile Nalan, otelden eve dönüyor. Cana, Nalan’a iğneleyici sözler sarf ediyor. Gülcihan, Sedat’a düğün günü Cana’yla onu görmediğini ama duyduğunu yüzüne vurup ona çok öfkeleniyor ve Nalan’ın kanına girdikleri içinde çok üzüldüğünü söylüyor.

İşte Camdaki Kız 10. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Feride, Cana’dan Sedat’la onun 7 yıldır ilişkisi olduğunu, Koroğlu ailesinin onları kandırdığını öğrenir. Düğünün yapılacağı salona tekrar dönen Feride, herkese çok iyi davranır. Ondaki bu değişikliği başta Adil bey olmak üzere herkes fark eder.

Nalan’a da çok iyi davranan Feride, artık ona korse giydirmez. Feride Muzo’yu arayıp onunla düğünün olup olmayacağı konusunda konuşmak istediğini söyler. İkili buluşur. Feride, Sedat’la Nalan’ın ilişkisinin doğru olup olmadığını Muzo’ya sorar.

Muzo, o ilişkinin doğru olduğunu ancak ayrıldıklarını söyler. Feride, kızını Muzo’ya emanet eder. Kına gecesini Feride, evde yapar. Cana, çat kapı kına gecesine de gelir. Herkesin yüzü düşse de durumu idare ederler.

Erkeklerde ayrı bir yerde eğlenir. Muzo Sedat’ı, bir kenara çekip Nalan’ı üzerse karşısında kendisini bulacağını söyler. Düğün günü gelip çatar. Nalan’ı, büyük bir korku sarar. Düğünden hemen sonra Sedat, ortadan kaybolur.

Gülcihan, tuvalete gittiğinde Cana ile Sedat’ın tuvalette birlikte olduklarını görüp fenalaşır. Feride de, ikisini samimi bir şekilde görür. Sedat gittikten sonra Cana’nın saçlarından kavrayıp ona, cehennemin nasıl bir yer olduğunu göstereceğini söyler.

Nalan Sedat’la, yalnız kaldıktan sonra korkup annesinin odasına gider. Feride, kızına kocasının yanına dönmesini söyleyip yüzüne kapıyı kapatır. Nalan, kapının önünde ağlamaya başlar. O sırada, birisi gelip Nalan’ın omzuna şal örter. Nalan, kafasını kaldırıp baktığında göğsünde ‘Hayri’ yazan birini görür.

 Camdaki Kız Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler