Ana SayfaDizilerAda Masalı 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Kıskançlık Krizine Giriyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Kıskançlık Krizine Giriyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 13. yeni bölümüyle 14 eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Herkese ayrıldıklarını söylemeye karar veren Haziran ile Poyraz, gizli gizli görüşmeye başlar. Poyraz ile Haziran, evde gizlice buluşmuşken birden kapı çalar. İkili kime yakalanıyor? Ada Masalı 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Poyraz, Haziran’a görücü geldiğini öğrenince kıskançlık krizine giriyor.

Salı Dizileri 2021

Poyraz Kıskançlık Krizine Giriyor!

Ada Masalı 13. bölüm 1. fragmanında; Tüm ada, Haziran ile Poyraz’ın ayrıldığını öğreniyor. Bu duruma Batu ile İdil çok seviniyor. Tabi Aliye ile Zeynep’de… Haziran’a görücü geliyor. Bunu duyan Poyraz, oyunu unutup Haziran’ın yanına koşuyor. Haziran, Poyraz’ı zor sakinleştiriyor.

İşte Ada Masalı 13. bölüm 2. fragmanı…

ADA MASALI 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Poyraz, Haziran’a sürpriz yapar ve onu en sevdiği yere götürür. Orada ikili birbirlerini ayırmak isteyen insanların olabileceğini bildiklerini ve ne olursa olsun birbirlerinden ayrılmamaya söz verir.

Batu, İdil ile iş birliği yapıp el sıkışır. Poyraz ile Haziran’ın sevgili olduğunu tüm ada duyar. Batu, Yağmur’u konuşturup ondan Poyraz’ın geçmişte suç işleyip ceza evinde yattığını öğrenir. Bununla ilgili delil bulmak için Aliye’nin yanına gidip adada düşündüğü huzur evi projesini sunar.

Kahvesine ilaç konulan Aliye, oracıkta uyur. Batu, Aliye’nin sandığından Poyraz’la annesinin fotoğrafını bulur. O fotoğrafı alıp içine Poyraz’ın hapishanede yattığını yazıp Haziran’a gönderir.

Haziran, eline ulaşan zarfı Poyraz’a gösterir. Poyraz, 13 yaşındayken suçsuz yere nasıl hapse düştüğünü anlatır. Haziran, Poyraz’ın anlattıkları karşısında gözyaşlarına boğulur. Poyraz, bunu yapanın Batu olduğunu anlayıp ondan hesap sormaya gider.

Haziran, yetişip ikiliyi ayırır. İdil, araya girip Batu’nun kendisi için bunu yaptığını söyler. Daha sonra Poyraz’a onu 20 yıldır sevdiğini itiraf eder. Onlar gittikten sonra Poyraz düşünür ve İdil’in gerçekte hasta olmadığını anlar.

Haziran’a, ayrılmalarını isteyenlere bir oynamayı teklif eder. O da kabul eder. İkili sevgili olmaya devam edecekler. Ancak, herkes onların ayrıldığını düşünmesini sağlayacaklar. Poyraz ile Haziran, herkesin neler yaptığını keyifle izlemeyi planlarlar.

Ada Masalı 13. Bölüm Ön İzleme Yayında! Haziran İle Poyraz Kime Yakalanıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler