Ana SayfaDizilerMasterChef 2021 3. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve...

İlgili Postlar

MasterChef 2021 3. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayı Kimler Oldu?

MasterChef ekibi, 3. dokunulmazlık oyununu Ayvalık’ta oynadı. Dokunulmazlık oyununda, Balıkesir’in kendine özgü yemekleri yapıldı. Ayvalık’ın önde gelen isimleri jüri olarak yemekleri değerlendirip not verdi. Günün sonunda haftanın 3. dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. MasterChef 2021 3. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayı kimler oldu?

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 2021 3. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Haftanın 3. dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Sezonun ilk şehir dışı çekimi Ayvalık’ta yapıldı. Yarışmacılar geceden kalkıp erkenden Cunda adasına gidip balık avına çıktılar. Hülya Avşar’ın konuk olarak katıldığı yarışmada dokunulmazlığı kazanmak isteyen takımlar, yöresel yemekleri en iyi şekilde yapmak için mücadele etti.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

MasterChef Türkiye’de haftanın son dokunulmazlık oyunu Ayvalık’ta yapıldı. Şefler, takımlardan dokunulmazlık için beş çeşit yemek yapmalarını istedi.

Günün menüsü; kabak çiçeği dolması, beğendili sübye, fırında mezgit, lor tatlısı, Boşnak mantısı istendi. Şefler takımlara 1 saat süre verdi. Takımlar 1 saat içinde tüm yemeklerini tamamladılar.

Verilen sürenin bitiminde takımlar, yaptıkları yemekleri sekiz misafire sundu. Tek tek ikram edilen yemeklerin tadımı sonrasında konuklar, oylarını kullandı. Verilen oyların sayımı sonrasında iki takım berabere kaldı ve sonuç tatlının oyuna kaldı. Tatlı beraberliği bozdu ve kazanan mavi takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım haftanın üç oyununu da mavi takıma verdi. Zaten 4 yarışmacısı eleme potasında olan kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfaktaki yerlerini aldı. Burcu, İbrahim, Dilara ve Emre’nin katıldığı bireysel dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılara yörenin ünlü kırmızı soğanını ana ürün olarak verdi.

Emre, kırmızı soğanı kullanarak tatlı yaptı. Verilen sürenin bitmesiyle şefler yemeklerin tadımını yaptı. Şefler değerlendirme yaparken Dilara, tabağındaki yemeğin tadına baktı. Somer şef, Dilara’nın bu hatasından dolayı yemeğini değerlendirmeye almadı. En iyi yemeği yapan yarışmacı Emre oldu.

5. Ve 6. Eleme Adayı Kimler Oldu?

Emre, eleme adayı olarak Dilara’yı seçti. Daha sonra yapılan oylamada en çok oyu alan İbrahim oldu. Böylece haftanın 5. ve 6. eleme adayları Dilara ile İbrahim oldu.

 MasterChef 2021 3. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. ve…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler