Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Ozan'a Restini Çekiyor!

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Ozan’a Restini Çekiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağla, Ozan’ın Esra’yı hala sevdiğini anlıyor. Ama annesi ona destek oluyor. Zeyno, dayanamayıp Ozan’ı arayıp Esra’nın bebeğini kaybettiği için ondan ayrıldığını söylüyor. Ozan, Esra ile konuşmaya gidiyor. Gerçekleri öğrendikten sonra düğününe geri dönüyor. Nikah memuruna ne cevap vereceğini bilemiyor. Aşk Mantık İntikam 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Esra, Ozan’a restini çekiyor.

Cuma Dizileri 2021

Esra Ozan’a Restini Çekiyor!

Aşk Mantık İntikam 13. bölüm 1. fragmanında; Çınar, altı aylığına Esra’yla Antalya’ya gidip çalışma yapmayı teklif ediyor. Esra da Çınar’ın teklifini kabul ediyor. Bunu duyan Ozan, Çınar’ın ne yapmak istediğini anlıyor ve ikili birbirine giriyor. Daha sonra Esra’yla konuşmayı deniyor. Esra, Ozan’la konuşmayı bile kabul etmiyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 13. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çağla ile Çınar’ın anneleri geliyor. Düğün hazırlıkları başlıyor. Çağla, Esra’yı rencide etmek için onunla düğün yapılacak yere gidiyor. Orada Ozan’ın Esra’ya nasıl baktığını görüyor. Ozan’ın hala Esra’yı sevdiğini anlıyor.

Ama annesinin zoruyla Ozan’ı kaybetmemek için düğün hazırlıklarına devam ediyor. Esra, onların evlilik hazırlıklarını görünce kendi evlilikleri aklına geliyor. Masraf etmemek için sadece nikahla evlendiğini hazırlıyor.

Ozan, düğün günü bile gözleri Esra’yı arıyor. Zeyno, daha fazla dayanamıyor ve Ozan’ı arıyor. Ona, Esra’nın ondan boşanmak istemesinin başka bir sebebi olduğunu onun bebeğini kaybettiğini söylüyor.

Ozan, hemen Esra’nın yanına gidiyor. Ona, bebeğini kaybettiklerini yeni öğrendiğini çok üzüldüğünü söylüyor. Esra, bebeğini nasıl kaybettiğini Ozan’a göz yaşları içinde anlatıyor. O da onu teselli ediyor.

Tüm davetliler gelin ile damadı beklemeye başlıyor. Çağla, Ozan’ın kendisini düğün günü terk ettiğini düşünmeye başlıyor. Çınar, onu sakinleştirip Ozan’ı aramaya başlıyor. Ozan, düğüne gelip Çağla’yla birlikte davetlilerin karşısına çıkıyor.

Nikah memuru, önce Çağla’ya evlenmeyi kabul edip etmediğini soruyor. Çağla, ‘evet’ dedikten sonra sıra Ozan’a geliyor. Ozan, nikah memurunun sorusuna ne cevap vereceğini bilemiyor. Tüm davetliler Ozan’ın ne cevap vereceğini merakla beklemeye başlıyor.

Aşk Mantık İntikam 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Çağla İle Gerçekten…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler