Ana SayfaDizilerAda Masalı 14. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aliye İle Zeynep Nikahı Birbirine...

İlgili Postlar

Ada Masalı 14. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aliye İle Zeynep Nikahı Birbirine Katıyor!

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Ada Masalı, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Poyraz ile Haziran’ı herkes ayrıldığını zannediyor. İkili gizli gizli görüşüyor. Bu sırada Haziran İdil’e, hastalık yalanını itiraf ettiriyor. Zeynep ise, kızını evlendirme derdine düşüyor. Poyraz, Batu’nun Zeynep’le yaptığı anlaşmayı öğreniyor. Haziran ile Poyraz, evlenmeye karar veriyor. Ada Masalı 14. bölü ön izlemesi yayınlandı. Aliye ile Zeynep, nikahı birbirine katıyor.

Salı Dizileri 2021

Aliye İle Zeynep Nikahı Birbirine Katıyor!

Ada Masalı 14. bölüm ön izlemesinde; Haziran ile Poyraz’ın nikahları tam kıyılacağı sırada Aliye, evlenmelerine karşı çıktığını haykırıyor. Zeynep’te evlenmelerine karşı çıkınca ortalık karışıyor. Haziran, ‘evet’ diye bağırıyor. Nikah memuru ne yapacağını bilemiyor. O sırada Aliye, fenalaşıyor. Ardından Zeynep’te fenalaşıyor.

İşte Ada Masalı 14. bölüm ön izlemesi…

ADA MASALI 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Haziran ile Poyraz, ayrıldıklarını duyurup etraftakilerin ne yapacağını merakla izlemeye başlıyor. İdil, bu haberi alınca çok seviniyor. Ancak emin de olamıyor. Bu durumun gerçek olduğunu anlamak için Haziran’la yakınlık kurmaya çalışıyor.

Batu’da, Poyraz’la yakınlık kurup ikilinin gerçekten ayrılıp ayrılmadığını, ayrıldılar ise neden ayrıldıklarını öğrenmeye çalışıyor. İdil, Haziran’ı arıyor ve onunla bir şeyler yapmak istediğini söylüyor. Haziran, kabul edip onunla buluşuyor ve onu hastaneye gitmeye ikna ediyor.

Köşeye sıkışan İdil, hastalık yalanını itiraf ediyor. Haziran, bu sırada İdil’in bu yalanını baştan beri Aliye’nin bildiğini öğreniyor. Batu’da Poyraz’la görüşmek istiyor. Poyraz onu, dağ başında bir yere çağırıyor.

Orada Batu’ya odun taşıtıyor. Batu, ağzından Zeynep’le yaptığı anlaşmayı kaçırıyor. Poyraz, Batu’nun üzerine gidip Zeynep’le yaptığı ayrıntının detaylarını öğreniyor. Zeynep, önceden tanığı bir arkadaşının oğluyla Haziran’ı tanıştırıp evlendirmek istiyor.

Poyraz, durumu öğrenip Haziran’ın yanına koşuyor. Haziran, görücülere gereken cevabı veriyor. Poyraz ile Haziran, kendilerini ayırmaya çalışanlardan bıkıyor. İkili buluştuğunda Poyraz, Haziran’a evlenme teklif ediyor ve otelde bir nikah düzenliyor.

Herkese mesaj atıp otele çağırıyor. Haziran ile Poyraz’ı gelinlik ve damatlıkla gören Aliye, İdil Ve Zeynep şok oluyor.

Ada Masalı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haziran İle Poyraz Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler