Ana SayfaDizilerAda Masalı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haziran İle Poyraz Evleniyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haziran İle Poyraz Evleniyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 13. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tüm ada, Haziran ile Poyraz’ın ayrıldığını öğrenir. Bu duruma Batu ile İdil çok sevinir. Tabi Aliye ile Zeynep’de… Haziran’a görücü gelir. Bunu duyan Poyraz, oyunu unutup Haziran’ın yanına koşar. Haziran, Poyraz’ı zor sakinleştirir. Ada Masalı 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Haziran ile Poyraz evleniyor.

Salı Dizileri 2021

Haziran İle Poyraz Evleniyor!

Ada Masalı 13. bölüm 2. fragmanında; Haziran ile Poyraz, ayrılık oyununu oynarken birbirlerini ne kadar sevdiklerini ve kıskandıklarını daha iyi anlıyor. Poyraz, daha fazla bu oyunu oynamak istemiyor ve Haziran’a kimsenin onayını almadan evlenmeyi teklif ediyor. Davetliler otele geliyor. Gelin ve damat olarak Haziran ile Poyraz’ı görünce şok oluyor. Özellikle İdil ile Zeynep…

İşte Ada Masalı 13. bölüm 2. fragmanı…

ADA MASALI 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Poyraz, Haziran’a sürpriz yapar ve onu en sevdiği yere götürür. Orada ikili birbirlerini ayırmak isteyen insanların olabileceğini bildiklerini ve ne olursa olsun birbirlerinden ayrılmamaya söz verir.

Batu, İdil ile iş birliği yapıp el sıkışır. Poyraz ile Haziran’ın sevgili olduğunu tüm ada duyar. Batu, Yağmur’u konuşturup ondan Poyraz’ın geçmişte suç işleyip ceza evinde yattığını öğrenir. Bununla ilgili delil bulmak için Aliye’nin yanına gidip adada düşündüğü huzur evi projesini sunar.

Kahvesine ilaç konulan Aliye, oracıkta uyur. Batu, Aliye’nin sandığından Poyraz’la annesinin fotoğrafını bulur. O fotoğrafı alıp içine Poyraz’ın hapishanede yattığını yazıp Haziran’a gönderir.

Haziran, eline ulaşan zarfı Poyraz’a gösterir. Poyraz, 13 yaşındayken suçsuz yere nasıl hapse düştüğünü anlatır. Haziran, Poyraz’ın anlattıkları karşısında gözyaşlarına boğulur. Poyraz, bunu yapanın Batu olduğunu anlayıp ondan hesap sormaya gider.

Haziran, yetişip ikiliyi ayırır. İdil, araya girip Batu’nun kendisi için bunu yaptığını söyler. Daha sonra Poyraz’a onu 20 yıldır sevdiğini itiraf eder. Onlar gittikten sonra Poyraz düşünür ve İdil’in gerçekte hasta olmadığını anlar.

Haziran’a, ayrılmalarını isteyenlere bir oynamayı teklif eder. O da kabul eder. İkili sevgili olmaya devam edecekler. Ancak, herkes onların ayrıldığını düşünmesini sağlayacaklar. Poyraz ile Haziran, herkesin neler yaptığını keyifle izlemeyi planlarlar.

Ada Masalı 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Kıskançlık Krizine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler