Ana SayfaDizilerİçimizden Biri 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adam İle Havva'nın Evliliklerini Aileleri...

İlgili Postlar

İçimizden Biri 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adam İle Havva’nın Evliliklerini Aileleri Şartlı Onaylıyor!

Show Tv’nin yeni komedi dizisi İçimizden Biri, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; İrlandalı bir papazın oğlu Adam ile Hacı Hünkar’ın kızı Havva, evlenmeye karar veriyor. Bu durumu öğrenen aileleri buna karşı çıkıyor. Adam, Müslüman oluyor ve Havva ile imam nikahı ile gizlice evleniyor. Aileler bu evliliği öğreniyor. İçimizden Biri 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Adam ile Havva’nın evliliklerini aileleri şartlı onaylıyor.

İÇİMİZDEN BİRİ 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Adam, babası Marmaris’te papazlık yaptığı için hem Türkiye hemde İrlanda vatandaşıdır. Havva ise, geleneklerine bağlı hacı Hünkar’ın kızıdır. İkili tanışıp arkadaş oluyorlar. Daha sonra Adam, Havva’sız yaşayamayacağını anlayıp ona sürpriz bir evlenme teklif ediyor.

Havva, babasını görünce Adam’ın evlenme teklifine cevap veremiyor. Adam, kiliseye gidip babasına günah çıkarıyor. Ona çok aşık olduğunu ve Müslüman bir kızla evlenmek istediğini söylüyor. William, bu evliliğe karşı çıkıyor. Annesi de durumu öğrenip aynı şekilde bu evliliği onaylanıyor.

Hünkar, Adam’ın kızıyla evlenmek istediğini öğreniyor ve onu alıp bal ürettikleri bahçeye götürüp bağlıyor. Daha sonra arıları üzerine salıyor. Adam, bir çok yerinden yaralanıp o halde Havva’nın yanına geliyor.

Havva’da o sırada evden kaçıp Adam’ın ailesiyle konuşmaya gidiyor. Adam’ın annesi Eva, Havva’yla konuşurken fenalaşıyor. Adile de namaz kılarken Adam’ı görünce düşüp bayılıyor. İki aile hastanede karşılaşıp birbirlerine giriyor.

Onlar karakoldayken Havva ile Adam, bir arkadaşlarının teknesine gidiyor. Arkadaşı Adam’a yardım ediyor ve hoca getirtiyor. Önce Adam, Müslüman oluyor. İkinci şahit de tamamlanınca ikilinin imam nikahı kıyılıyor.

Havva ile Adam, karakolda olan ailelerinin yanına gidip evlendiklerini açıklıyor. Adam’ın Müslüman olduğunu duyan William düşüp bayılıyor.

İçimizden Biri Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 1. Fragmanı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler