Ana SayfaDizilerMasterChef 2021 3. Haftasında Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2021 3. Haftasında Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, eleme gecesiyle ekrana geldi. Haftanın eleme potasına düşen yarışmacıları iki etaptan oluşan eleme oyununda mücadele etti. İlk etabı geçemeyen üç yarışmacı ikinci etapta final oyunu oynadı. Oyunun sonunda yarışmanın en favori yarışmacılarından biri elendi. MasterChef 2021 3. haftasında elenen yarışmacı kim oldu?

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

ELEME OYUNUNUN İLK ETABI!

Bir hafta boyunca oynanan üç dokunulmazlık oyunu sonrasında belirlenen 6 eleme adayı, Safanur, Mert, İbrahim, Hamza, Azize ve Dilara, eleme oyunu için yerlerini aldı. Şefler, yarışmacılara siyez bulguru verdi ve bu ürünü ana malzeme olarak yaratıcılıklarını kullanıp bir yemek yapmalarını istediler.

Verilen süre içinde altı yarışmacı var güçleriyle eleme oyununun ilk etabını geçmek için mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminden sonra şefler, altı yarışmacının yemeklerinin tadımlarını tek tek yaptı ve yemeği en iyi yapan üç yarışmacıyı öne çıkarttı.

Azize, Dilara ve Safanur, ilk etabı geçen yarışmacılar oldu. Azize’nin yemeği ise en beğenilen yemek oldu. Geriye kalan Mert, İbrahim ve Hamza, ikinci final turu için tekrar mutfaktaki yerlerini aldılar.

MasterChef 2021 3. Haftasında Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Final turu için Somer şef, kendi imza tabağını yarışmacılara tanıttı. Yemek hakkında incelikleri anlattıktan sonra süre başladı. Verilen sürenin bitiminde şefler, tabakların tadımlarını yaptılar.

Üç yarışmacı arasından Somer şefin yemeğine en yakın tabağı yapan yarışmacı Mert oldu. Mert’in bu başarısı karşısında Somer şef ona, boynundan çıkardığı kolyeyi hediye ederek tebrik etti.

Geriye İbrahim ile Hamza kaldı. İbrahim, diğer arkadaşlarının yemeklerine bakıp kendi yemeğinde sorunlar olduğunu anlamıştı ve Hamza’yla kendisinin son ikiye kalacağını tahmin etmişti. Şefler, üzülerek elenen ismin İbrahim olduğunu açıkladı.

ELENEN İSİM İBRAHİM OLDU!

Hamza, geçen hafta gibi bu hafta da son ikiye kaldı ve yarışmada en az bir hafta daha kalmayı başardı. Özellikle Danilo şef, İbrahim’in elendiğine çok üzüldüğünü dile getirdi. İbrahim, şeflere ve arkadaşlarına veda ederek stüdyodan ayrıldı.

MasterChef 2021 3. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler