Ana SayfaDizilerMasterChef 4. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 4. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in tartışmasız en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in 4. haftasının ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Takımlar ikişerli olarak ayrılıp pilav çeşitleri yaparak kapıştılar. En iyi pilavlar değerlendirilip takımlara puanları verildi. MasterChef 4. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 4. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2021’in dördüncü haftasının yeni takımları, ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Yedi çeşit pilavın düello şeklinde yapıldığı 1. dokunulmazlık oyununda eşleşmeleri düelloyu kazanan mavi takım kaptanı Dilara belirledi. Şefler, tek tek yapılan pilavlardan düelloyu kazanan yarışmacıyı ve takımını açıkladı.

HAFTANIN 1. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

4. haftanın ilk dokunulmazlık oyununda düello şeklinde yapıldı. Yedi çeşit pilav çeşidi için şefler, ilk olarak takım kaptanlarından birer yarışmacının oyun dışında bırakılmasını istedi. Mavi takım Azize’yi, Kırmızı takım Tunahan’ı oyun dışı bıraktı.

Oyun öncesinde şefler, Mavi takımın kazandığı avantajı açıkladı. Buna göre Mavi takım kaptanı Dilara, hangi pilavı kendi takımından kimin yapacağını ve karşısında kırmızı takımdan hangi yarışmacının yer alacağını belirledi.

İlk turda Eren ile Emre, arpa şehriyeli pilav için, Tahsin ile Burcu domatesli pilav için karşı karşıya geldi. Verilen 30 dakikalık süre sonunda şefler, kazanan isimleri açıkladı. Buna göre Eren ve Tahsin, düelloları kazandı ve Mavi takımı 2-0 öne geçirdi.

Sonraki iki düelloda meyhane pilavı için Sergen ile Şükrü, patlıcanlı pilav için Safanur ile Ateş karşı karşıya geldi. Verilen 30 dakikalık sürenin ardından şefler, tadım yaptı ve kazanan isimleri açıkladı. Meyhane pilavında kazanan Sergen, patlıcanlı pilavda kazanan Safanur oldu. Böylece skor Mavi takım lehine 3-1 oldu.

Üçüncü turda Hamza ve Dilara mantarlı kaşarlı pilav için, Mert ile Mustafa ise ciğerli iç pilav için karşı karşıya geldi. Verilen 35 dakikalık süre sonunda şefler, tadım sonunda kazanan yarışmacıları açıkladı.

Ciğerli iç pilavda Mert yani Mavi takım kazanınca skor 4-1 oldu ve bu dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu. Kaptanların oynadığı mantarlı kaşarlı pilavda ise başarılı olan isim ise Hamza oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için mücadele verdi. Verilen sürenin sonunda en başarılı yemeği yaparak bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Hasan oldu. Hasan, yarışmacı arkadaşlarına potaya gitmek isteyen biri olup olmadığını sordu. Burcu gönüllü eleme potasına gitmeyi kabul etti.

1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

4. haftanın ilk eleme adayı Burcu oldu. İkinci eleme adayı verilen oylar sonucunda belirlendi ve haftanın ikinci eleme adayı Mustafa oldu.

MasterChef 4. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler