Ana SayfaDizilerYasak Elma 112. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Yine Aldatılıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 112. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Yine Aldatılıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 3. sezon 111. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde: Yıldız, Ender’in doldurmasıyla Çağatay’ın kendisini aldattığını düşünüp şirketi basıyor. Çağatay, Yıldız’dan uzaklaşıyor ve başka bir ilişki yaşıyor. Yıldız, yine aldatılıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Yine Aldatılıyor!

Yasak Elma 112. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Evde büyük bir patlama oluyor. Patlamada, Hasan Ali bey hayatını kaybediyor. Orada bulunan Ender ile Yıldız’a bir şey olmuyor. Ender, yurt dışına Kaya’yla birlikte gidiyor ve altı ay sonra ondan ayrılıp şirketin de zarar ettiğini öğrenip geri dönüyor. Döner dönmez, Yıldız’ın hayatına müdahale etmeye devam ediyor.

YASAK ELMA 111. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, yan yalıya taşınan zengin kadını çok beğeniyor ve onunla arkadaş olmak istiyor. Yalıda bir davet düzenleyip onunla arkadaş olmak istiyor. Onun giysileri ve yaptığı her şeyi beğenen Yıldız, onun gibi olmak istiyor.

Onun üzerindeki giysiyi almak isteyen Yıldız, Çağatay tarafından büyük uyarı alıyor. En sonunda giysiyi geri vermek zorunda kalıyor. Ender, Çağatay ile Feyza arasında bir şeyler olduğunu zannedip Yıldız’ı uyarıyor.

Yıldız, Feyza’yla Çağatay’ın ilişkisi olduğunu zannedip şirketi basıyor. Çağatay, toplantıda olduğu insanların önünde karısının böyle yapmasından çok utanıyor. Sonradan Feyza ile Ömer’in ilişkisi olduğunu öğrenen Yıldız, yaptığından pişman oluyor.

Bunca olandan sonra Çağatay, Yıldız’ın Feyza’dan özür dilemesini istiyor. Oda özür diliyor. Ender, bunun peşini bırakmıyor ve Feyza’nın evine kadar gidiyor. Onun evinde Çağatay’ın olmadığını öğrenince rahatlıyor.

Bunca olandan sonra Çağatay, Yıldız’ın yüzüne bile bakmıyor. Telefonlarına  da cevap vermiyor. Yıldız, sürekli Çağatay’ı arıyor. İki gün boyunca eve gelmeyen Çağatay’ı arayan Yıldız, ondan bir haber alamıyor. Çağatay, aslında Kumru ile bir otel odasında birlikte oluyor.

Kumru’nun babası kızının Çagatay’la olan ilişkisini öğreniyor. Yıldız, hiçbir şeyden habersiz Kumru’yu arayıp ertesi gün yemeğe davet ediyor. Bakalım bu yasak ilişki ortaya çıkacak mı?

Yıldız, örnek aldığı arkadaş olmak istediği Kumru’nun kocasıyla ilişkisi olduğunu öğrenecek mi? Kumru’nun babası, bu ilişkiyi öğrenince neler yapacak? Çağatay’ın hayatı tehlikeye mi girecek?

Yasak Elma 111. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler