Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 104. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha'nın Çevresini Hainler Sarıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 104. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha’nın Çevresini Hainler Sarıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 104. yeni bölümüyle 16 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Züleyha, Ümit’i öldürdüğünü düşünüp kahrolur. O anlara şahit olan Hakan, Züleyha’nın parmak izi olan silahı saklar. Yamanlar Holdingin yüzde 25 hissesini alan Hakan, Züleyha’nın karşısına Mehmet ismiyle çıkar. Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Züleyha’nın çevresini hainler sarıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha’nın Çevresini Hainler Sarıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm 2. fragmanında; Ümit’in cesedi bulunuyor. Hakan, elindeki silahı saklayıp Züleyha’ya karşı koz olarak kullanmak için bekliyor. Öte yandan Betül, hem Yamanlar holdingin hisselerini hemde, Fikret’i elde edip onun mirasını elde etme peşine düşüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1437499078636617731

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 103. BÖLÜM ÖZETİ!

Çiftliğe düzenlenen saldırıda pek çok kişi yaralanır. Saniye, Üzüm’ü kanlar içinde yerde buluyor ve hastaneye yetiştirir. Üzüm, ağır bir ameliyat geçirir. Züleyha, saldırıdan sonra Demir’i bulamaz. Onun kaçırıldığını düşünür.

Ümit, hemen savcıya gidip annesini Demir’in öldürdüğünü, kendi çiftliğine saldırı düzenleyip o kargaşada kaçtığını söyler. Jandarmalar çiftliğe gelip Züleyha’yı sorguya çeker. Ondan, Demir’in yerini söylemesini ister.

Züleyha, gerçekleri jandarmaya ve savcıya anlatır. Ancak kimse ona inanmaz. Fekeli, savcıdan özel izin alıp dışarı çıkar ve neler olduğunu araştırmaya başlar. Fikret, bu saldırıyı yapanların Hakan Gümüşoğlu olduğundan emin ifade verir.

Hakan, kardeşinin ölümünü öğrenip onun intikamını Yamanlardan almak için Çukurova’ya gelir. Betül, Fikret’den hoşlanmaya başlar. Onun gözüne girmek için Kerem Ali’yi almaya gider.

O içerideyken birileri gelip mutfaktaki tüpleri açıp kaçar. Tüpler patlayınca Betül, Kerem Ali’yi alıp dışarı çıkar. Fikret, o sırada oraya gelir. Fekeli, torununu kurtardığı için Betül’e minnettar olur.

Bir erkek cesedi bulunur. Züleyha, teşhis için gider. Ancak, o ceset Demir’in çıkmaz. Ümit, Adnan’ı kaçırır. Züleyha’yı arayıp eğer oğlunu istiyorsa, kendisine Demir’in yerini söylemesini ister.

Züleyha, Ümit’in yanına silahını alıp gider. İkili tartışırken silah patlıyor ve Ümit vurulur. Hakan, o anları uzaktan izleyip, Züleyha’nın Ümit’i yanlışlıkla vurduğunu görür.

 Bir Zamanlar Çukurova 103. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Züleyha’nın Karşısına Ortağı..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler