Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Muzo Evden Ayrılırken Nalan'la Göz...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Muzo Evden Ayrılırken Nalan’la Göz Göze Geliyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 11. yeni bölümüyle 16 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Feride, Nalan’ın üzerindeki baskılarını evlendikten sonrada bırakmaz. Hayatı boyunca Feride’nin ikazlarıyla yaşayan Nalan, evliliğinde ve yeni hayatında kalıplarını yıkmaya çalışır. Öte yandan Feride, Nalan’dan sakladığı sırrı açıklama kararı alır. Camdaki Kız 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Muzo, evden ayrılırken Nalan’la göz göze geliyor.

Perşembe Dizileri 2021

Muzo Evden Ayrılırken Nalan’la Göz Göze Geliyor!

Camdaki Kız 11. bölüm 2. fragmanında; Muzo, evden ayrılmaya karar veriyor. Ailesiyle son oturduğu yemekte içinden onlara veda ediyor. Feride, Nalan’ın bir an evvel Sedat’la gerçekten karı koca olmasını istiyor ve onları uzaktan takip ediyor. Muzo, gizlice evden Nalan onu görüyor.

İşte Camdaki Kız 11. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, annesinin kapısının önünde ağlarken Hayri, gelip ona yardım eder. Sedat ise, Nalan’ı beklerken uyuya kalır. Ertesi gün Hayri, otel odasını temizlerken tuvalette Cana’nın Nalan’a verdiği bilekliği tuvalette bulur. Alıp bilekliği Rafet’e teslim eder.

Rafet, Hayri’nin dürüstlüğünden dolayı ona teşekkür eder. Ertesi gün aile kahvaltıda bir araya gelir. Feride, kızının tüm hareketlerini izler. Onun Sedat’dan uzak durduğunu anlar. Gülcihan, Sedat’ı odasında kıstırıp düğün gecesi Cana ile onu tuvalette duyduğunu söyler.

Onu, son kez uyarır ve bir daha aynı hatayı yaparsa onu affetmeyeceğini söyler. Sedat, Nalan’ı partiye götürür. Partide Nalan, bir türlü üzerini çıkartıp denize giremez. Sedat, arkadaşlarıyla içmeye dalar ve Nalan’ı yalnız bırakır. Eve gelince de sızıp kalır. Bu arada Muzo, uzaklara gitmeye karar verir.

Ama bunu hiç kimseye söylemez. Nalan, evde bir Muzo’yla konuşup dertleşebilir. Cana, Sedat’ın peşini bırakmaz. Ona sürekli mesaj çekip görüşmek ister. Nalan ile Sedat, Feride ile Adil beyin elini öpmeye gider.

Feride, Nalan’ın Sedat’la birlikte olmadığını anlar ve onu mutfağa çağırıp sorguya çeker. Daha sonra Sedat’ı mutfağa çekip, ondan kocalık görevini yerine getirmesini, aksi taktirde kızının bir kusuru olduğunun düşünüleceğini söyler.

Sedat, Feride’ye kesinlikle o konuda Nalan’a baskı yapamayacağını söyler. Oda, gerekirse zorla yapacağını söylerken Nalan ile babası içeri girer. Onların konuştuğunu duyar.

Camdaki Kız 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sınırlarını Aşmayı Başarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler