Ana SayfaDizilerYargı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Yargı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

Kanal D’nin yeni dizisi Yargı, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Yapımcılığını, Ay Yapım’in üstlendiği dizinin başrollerini ,Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaşıyor. Dizinin senaryosunu Sema Ergenekon yazdı ve yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. Yargı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı.

Pınar Deniz kimdir?

 Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Yargı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kanal D ekranında yayınlanacak olan yeni sezonun gözde dizileri arasında yerini alacak Yargı dizisinin tanıtımları büyük ilgi gördü. Merakla beklenen Yargı dizisi, 19 eylül pazar günü saat 20:00’da ilk bölümüyle ekrana gelecek.

İşte Yargı dizisinin 1. bölüm yeni fragmanı…

 

YARGI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

En çok sevilen ve fenomen dizilerin yapımcısı Ay yapım, Yargı isimli dizininde yapımcılığını üstlendi. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda; Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni DanyalUğur PolatMehmet Yılmaz AkZeyno EracarAli Seçkiner AlıcıBaşak GümülcinelioğluUğur AslanPınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi usta isimler yer alıyor.

YARGI DİZİSİNİN KONUSU!

Yargı isimli dizinin konusu; Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen başaralı genç avukat ile bir savcının etkileyici hikayesini konu alıyor. Aile içi güven kavramını ters yüz edecek hikaye, izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Vatanım Sensin dizisiyle yıldızı parlayan Pınar Deniz, en son Kırmızı Oda dizisinde yer almıştı. Kaan Urgancıoğlu ise, bir çok dizide rol aldı. Ancak en çok Kara Sevda dizindeki rolüyle akıllara kazındı. Dizinin oyuncu kadrosu, oldukça seçkin usta oyunculardan oluşuyor.

Böylesi usta oyuncuları bir araya getiren Yargı dizisi, yeni sezona damgasını vuracak. Uzun soluklu olması beklenen dizinin çekimleri devam ediyor. Tahminlere göre Yargı dizisi, eylül ayı sonu veya ekim başı gibi ekrana gelmesi bekleniyor.

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Yargı, 19 eylül pazar günü saat 20:00’da ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Hüseyin Avni Danyal Kimdir?

Uğur Polat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler