Ana SayfaDizilerKalp Yarası 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferit Ayşe'yi Polislerden Saklıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferit Ayşe’yi Polislerden Saklıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferit, tüm ailesi bir aradayken Ayşe’yle gerçek bir evlilikleri olmadığını ve bu aşk oyununun sona erdiğini açıklıyor. Ayşe, evi terk etmek zorunda kalıyor. Hüseyin, Baha’yı serbest bırakıp Ayşe’yle buluşmasını sağlıyor. Ayşe’yi de bayıltıp Baha’yı öldürtüyor. Ne yapacağını bilmeyen Ayşe, Ferit’e sığınıyor. Ferit, Ayşe’yi polislerden saklıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Ayşe’yi Polislerden Saklıyor!

Kalp Yarası 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hüseyin, Baha’yı Ayşe’yi ve onu öldürmekle tehdit ediyor. Baha, mecbur kalıp Ferit’in yanına gidip, Ayşe’yle nişanlı olduklarını, onun kendisini kaçmak için hapisten kaçırıp Antakya’ya getirdiğini ve birlikte yurt dışına kaçmayı planladıklarını söylüyor.

KALP YARASI 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, duyduklarından sonra donup kalıyor. Ayşe’ye bir şey söyleyemiyor. Sadece, aşk acısı çekiyor. Ayşe ise, hiçbir şeyden habersiz konağa gidip Azade’nin gözüne girmek için yemekler yapıyor.

Ferit, Ayşe’nin kendisini kandırmış olmasını hazmedemiyor ve sofradan kalkıp, herkesin içinde aslında Ayşe ile gerçekten evli olmadıklarını, aşk oyunlarının bundan sonra bittiğini açıklıyor.

Ayşe, bir gün önce birlikte olduğu ve kendisine aşk yeminleri eden Ferit’in ne yapmaya çalıştığını anlayamıyor. Ondan bir açıklama da alamayınca, kendisini sokaklara atıyor. Azade, bu duruma çok seviniyor.

Hande, Ayşe’nin konağı terk ettiğini öğreniyor ve mutluluktan havalara uçuyor. Hüseyin, serbest kalan Baha’yı bulup kaçırtıyor. Onu dövdürüp şehrin meydanına attırıyor. Ayşe, otogarda İstanbul’a gidecek otobüsü beklerken Baha’dan telefon geliyor ve onu yanına çağırıyor.

Hemen Ayşe, Baha’nın yanına gidiyor. Ondan hesap sormaya çalışırken birileri gelip Baha’yı öldürüyor. Ayşe’yi de bayıltıp orada bırakıyorlar. Kendine gelen Ayşe, Baha’yı yanında göremiyor. Sadece yanında bir silah buluyor.

Ayşe, yardım istemek için Ferit’i arıyor. Ancak Ferit ona cevap vermiyor. O sırada İstanbul’dan Baha’nın davasına bakan avukat arıyor ve Baha’nın kaçmasına gerek olmadığını ellerine onun suçsuz olduğunu kanıtlayacak video geçtiğini söylüyor.

Ayşe, Ferit’in yanına gidip onun yardımına ihtiyacı olduğunu söylüyor. O sırada polisler geliyor. Ferit, polislere karısını görmediğini söyleyip onu koruyor.

 Kalp Yarası 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Aşk Acısı Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler