Ana SayfaDizilerMasterChef 4. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 4. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 3. haftasını da geride bıraktı. Yarışmanın 4. haftasının ilk gününde elenen İbrahim’in yerine Ateş geldi ve yarışmacılar kaptanlık oyunu için mutfaktaki yerlerini aldılar. Şefler, yarışmacılardan Künefe yapmalarını istedi. En iyi Künefe’yi yapan mavi takım kaptanı oldu. MasterChef 2021 4. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi kaptan kazandı?

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 4. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2021’in 4. haftasının ilk gününde kaptanlık oyunu oynandı. Kaptanlık oyununu kazanmak için yarışmacılar en iyi Künefe’yi yapmak için mücadele etti. Şefler, verdikleri sürenin bitiminde en iyi Künefe’yi yapan 7 yarışmacı seçti ve aralarından en iyi Künefe’yi yapan yarışmacıyı açıkladı.

KAPTANLIK OYUNU!

Yarışmaya yeni katılan Ateş’le birlikte 16 yarışmacı yarışmanın 4. haftasının mavi takım kaptanı olmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde şefler yarışmacıların yaptığı Künefelerin tek tek tadımlarını yaptılar. Beğendikleri Künefeleri yapan altı yarışmacının isimlerini açıkladılar.

Yedi yarışmacı arasından son ikiye Hasan ile Dilara kaldı. Şefler, Dilara’nın yaptığı Künefe’nin daha başarılı olduğu için onu günün birincisi ilan ettiler. Dilara, 4. haftanın mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı.

Dilara, kırmızı takım kaptanı olarak karşısına Hamza’yı seçti. Hamza, kırmızı takım kaptanı oldu. Dilara, takımını oluşturmak için bir süre düşündü. Daha sonra takımlar oluşturuldu.

MAVİ TAKIM!

Mavi Takım kaptanı Dilara, seçtiği yarışmacılar;

Eren, Sergen, Tahsin, Milhan, Ateş, Mert ve Azize oldu.

KIRMIZI TAKIM!

Kırmızı Takım kaptanı Hamza, seçtiği yarışmacılar;

Şükrü, Hasan, Emre, Burcu, Mustafa, Tunahan ve Safanur oldu.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Mavi ve Kırmızı takım avantaj oyunu için mutfaktaki yerlerini aldılar. Şefler, avantaj oyunu için kaptanlardan çiğ börek yapmalarını istedi. Fakat bu sefer farklı olarak beş adet çiğ börek istendi.

Yarışmacılara, ilk olarak onar dakika süre verildi. Bu süre içinde kaptanlar, hamur ve iç malzemeyi hazırladı. Sonrasında verilen 15 dakika sürede iki kaptan ilk çiğ böreklerini hazırlayıp şeflere sundu. İlk turda kazanan Dilara oldu.

Sonrasında kaptanlar, hemen ikinci çiğ böreği hazırlamaya başladı. İkinci ve üçüncü turda da Dilara kazandı. Böylece Dilara, kaptanlar düellosunu kazanarak takımına büyük avantajı sağlamış oldu.

MasterChef 2021 3. Haftasında Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler