Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Zor Durumda Kalıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Zor Durumda Kalıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Feride’nin baskısı Nalan’ın üzerinde devam ediyor. Bu seferde onu Sedat’la birlikte olmaya zorluyor. Ona bitkisel karışımlar gönderip evinin karşısında bir otel odasına yerleşip onun Sedat’la birlikte olduğunu görmek için baskı yapıyor. Muzo, Feride’nin Nalan’ların odasını gözetlerken görüyor. Camdaki Kız 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, çok zor durumda kalıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Zor Durumda Kalıyor!

Camdaki Kız 12. bölüm 1. fragmanında; Muzo, Nalan ile Sedat’ın odasını gözetleyen Feride’yi yakalıyor. Feride’nin yanına geden Muzo, onun yaptığı şeyin normal olmadığını söylüyor. Öte yandan Nalan, Rafet’in tepkisiyle karşılaşıyor. Ne yapacağını bilemeyen Nalan annesini arıyor. Ancak Feride, onun annesi olmadığını söylüyor.

İşte Camdaki Kız 12. bölüm 1. fragmanı….

CAMDAKİ KIZ 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Adil, Feride’nin Sedat’a söylediği şeyleri duyduktan sonra onunla büyük bir tartışmaya giriyor. Artık Feride’nin kızı üzerinde yaptığı baskıya dayanamayan Adil, evi terk ediyor. Feride, Adil’in eşyalarını toplayıp alması için hazırlıyor.

Sedat ise, Nalan’a kesinlikle annesinin konuşmalarından etkilenmediğini, onun ne zaman kendisiyle birlikte olmak isterse o gün olacağını söylüyor. Daha sonra Sedat, Nalan’ı alıp tekneyle gezintiye çıkarıyor.

Nalan, kendisini zorlayıp Sedat’ı öpüyor. Oda, onun annesinin baskısıyla kendisini öptüğünü anlayıp onunla birlikte olmak istemiyor. Feride, ertesi gün aktardan karışımlar alıp Nalan’a gönderiyor. Nalan’ı arayıp, o karışımlardan hem kendisinin içmesini, hem de Sedat’ın içmesini istiyor.

Karışımı içen Nalan, fenalaşıyor ve Tako’nun yardımıyla alerji ilacı içip rahatlıyor. Muzo, gitmekte kararlı olduğu için son akşamını ailesiyle geçirmek istiyor. Yemeğe katılan Muzo, annesini duygulandıracak bir konuşma yapıyor.

Gülcihan, Muzo’nun gideceğini öğrenip onunla konuşuyor ve onu çok sevdiğini söylüyor. Feride, Nalan’ın yatak odasını gören bir otele yerleşip dürbünle onları izleyecek şekilde hazırlanıyor.

Nalan’ı arayıp ışıkları kapatmamasını perdeyi de aralamasını onun Sedat’la birlikte olduğunu görmek istediğini söylüyor. Zorla da olsa Nalan, annesinin dediklerini yapıyor. Muzo, evden valiziyle ayrılırken Feride’nin Nalan’ın odasını gözetlediğini görüyor.

Camdaki Kız 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Muzo Evden Ayrılırken Nalan’la Göz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler