Ana SayfaDizilerYasak Elma 112. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Ender'in Aklına Uyarak Zor...

İlgili Postlar

Yasak Elma 112. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Ender’in Aklına Uyarak Zor Durumda Kalıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 112. bölümüyle 20 eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kumru ile Çağatay, birlikte olmaya başlar. Ender, Çağatay’ı göz hapsine alır ve onun Yıldız’ı aldattığından emin onu sevgilisiyle basmaya hazırlanır. Kumru’nun babası, kızının yasak ilişkisini öğrenir ve kızının yanına gelir. Yasak Elma 112. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Ender’in aklına uyarak yine zor durumda kalıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Ender’in Aklına Uyarak Zor Durumda Kalıyor!

Yasak Elma 112. bölüm 2. fragmanında; Ömer, Ender’e bir milyon teklif edip ondan yardım istiyor. Yıldız, oğlunu özel bir okula göndermek istiyor. Ancak okulunun parasına Çağatay’ın karşı çıkacağını düşünüp Ender’in oyununa dahil olmayı kabul ediyor.

İşte Yasak Elma 112. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 111. BÖLÜM ÖZETİ!

Evde büyük bir patlama olur. Patlamada, Hasan Ali bey hayatını kaybeder. Orada bulunan Ender ile Yıldız’a bir şey olmaz. Ender, yurt dışına Kaya’yla birlikte gider ve altı ay sonra ondan ayrılıp şirketin de zarar ettiğini öğrenip geri döner. Döner dönmez, Yıldız’ın hayatına müdahale etmeye devam eder.

Yıldız, yan yalıya taşınan zengin kadını çok beğenir ve onunla arkadaş olmak ister. Yalıda bir davet düzenleyip onunla arkadaş olmak ister. Onun giysileri ve yaptığı her şeyi beğenen Yıldız, onun gibi olmak ister.

Onun üzerindeki giysiyi almak isteyen Yıldız, Çağatay tarafından büyük uyarı alır. En sonunda giysiyi geri vermek zorunda kalır. Ender, Çağatay ile Feyza arasında bir şeyler olduğunu zannedip Yıldız’ı uyarır.

Yıldız, Feyza’yla Çağatay’ın ilişkisi olduğunu zannedip şirketi basar. Çağatay, toplantıda olduğu insanların önünde karısının böyle yapmasından çok utanır. Sonradan Feyza ile Ömer’in ilişkisi olduğunu öğrenen Yıldız, yaptığından pişman olur.

Bunca olandan sonra Çağatay, Yıldız’ın Feyza’dan özür dilemesini ister. Oda özür diler. Ender, bunun peşini bırakmaz ve Feyza’nın evine kadar gider. Onun evinde Çağatay’ın olmadığını öğrenince rahatlar.

Bunca olandan sonra Çağatay, Yıldız’ın yüzüne bile bakmaz. Telefonlarına da cevap vermez. İki gün boyunca eve gelmeyen Çağatay’ı arayan Yıldız, ondan bir haber alamaz. Çağatay, aslında Kumru ile bir otel odasında birlikte olur.

Yasak Elma 112. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Yine Aldatılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler