Ana SayfaDizilerYalancı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz Mi Doğru Söylüyor Yoksa Mehmet...

İlgili Postlar

Yalancı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz Mi Doğru Söylüyor Yoksa Mehmet Mi?

Show Tv’nin yeni dizisi Yalancı, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; Deniz, eşinden ayrıldıktan sonra ilk kez Mehmet’le yemeğe çıkıyor. İkili o geceyi birlikte geçiriyor. Ertesi gün Deniz, Mehmet’in kendisine tecavüz ettiğini iddia ediyor. Mehmet’e dava açıyor. Kanıt bulamayan Deniz, Mehmet’i ifşa ediyor. Yalancı 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Deniz mi doğru söylüyor yoksa Mehmet mi?

Cuma Dizileri 2021

Deniz Mi Doğru Söylüyor Yoksa Mehmet Mi?

Yalancı 2. bölüm 1. fragmanında; Deniz’in yaptığı ifşadan sonra Mehmet çok zor durumda kalıyor. Onu arayıp paylaşımını sosyal medyadan kaldırmasını istiyor. Deniz, o geceyle ilgili kanıt aramaya devam ediyor. Yasemin, Deniz’in eski kocasıyla görüşmeye devam ediyor.

İşte Yalancı 2. bölüm 1. fragmanı…

YALANCI 1. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Deniz, özel bir lisede edebiyat öğretmenliği yapıyor. Mehmet Emir ise, çok başarılı ve saygın bir cerrahtır. Deniz, aynı zamanda Mehmet’in oğlu Doruk’un da öğretmenidir. Yasemin, Mehmet’le Deniz’i birbirine yakıştırıp onların görüşmesini istiyor.

İlk teklif Mehmet’den geriyor. Leyla, önce onun kahve içme teklifini kabul etmiyor. Sonra ablasının da ısrarıyla Mehmet’e mesaj çekip onunla yemeğe çıkabileceğini söylüyor. İkili, büyük bir heyecanla akşam yemeği için hazırlanıyor.

Yemekten sonra Mehmet, Deniz’i evine bırakıyor. Yağmur yağmaya başlayınca Deniz, onu eve davet ediyor. Evde ikili bir şeyler içmeye devam ediyor. Deniz, sabah uyandığında Mehmet’den gelen mesajı görüyor.

Gece yaşananları tam olarak hatırlayamayan Deniz, Mehmet’in kendisine ilaç verip tecavüz ettiğini düşünüyor. Ağlayarak Yasemin’in yanına gidip durumu anlatıyor. Yasemin Deniz’i adli tıpa götürüp muayene ettiriyor.

Daha sonra Deniz, polisleri çağırıp Mehmet’ten şikayetçi oluyor. Mehmet, heyecanla Deniz’den telefon beklerken polislerle karşılaşıyor. Üzerine bir de Deniz’in kendisini tecavüzle suçladığını öğrenince büyük bir şok yaşıyor.

Gerekli inceleme yapılıyor ve Deniz’in tecavüz edildiğine dair kanıt bulunamıyor. Bunu öğrenen Deniz, Mehmet’i sosyal medyaya ifşa ediyor. Bu arada Yasemin, evli olduğu halde Deniz’in boşandığı eşiyle ilişki yaşıyor.

Daha önceden psikolojik tedavi gören Deniz, tüm olanları kafasından mı uyduruyor? Yoksa Mehmet Emir gerçekten Deniz’e ilaç verip ona tecavüz mü etti?

Yalancı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 1. Ön İzlemesi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler