Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asuman Kızının Başına Gelenleri Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asuman Kızının Başına Gelenleri Anlatıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 2. sezon 43. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gülben, kliniğe geliyor. Ancak Rezzan’ın fenalaşmasıyla korkup kaçıyor. Derya, çocukluğunda yaşadığı travmayı atlatamıyor. Asuman, Süveyda’yı hırsızlık yaptığı için kliniğe getiriyor. Doktor hanım onun bir şeyler sakladığını anlıyor. Kırmızı Oda 44. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Asuman, sonunda kızının başına gelenleri doktor hanıma anlatıyor.

Cuma Dizileri 2021

Asuman Kızının Başına Gelenleri Anlatıyor!

Kırmızı Oda 44. bölüm 1. fragmanında; Derya’nın annesi tahliye oluyor. Onun tahliye olmasıyla Derya’nın tüm yaşadığı kötü anılar depreşiyor. Babası Rezzan’ı gözünün önünden ayırmıyor. Asuman, doktor hanımın konuşmasından sonra rahatlayıp kızının başına gelenleri anlatıyor ve kızına sahip çıkamadığı için kendisini suçluyor.

İşte Kırmızı Oda 44. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 43. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülben, kliniğe geliyor. Tam doktor hanımla görüşmeye hazırlanırken içeri Rezzan giriyor. Rezzan, eline aldığı şişeyi kırıp bileğini kesmek istiyor. O sırada çıkan kargaşadan korkan Gülben, klinikten koşarak kaçıyor.

Doktor hanım Rezzan’la konuşmaya çalışıyor. Rezzan, birinin sürekli kendisini takip edip dinlediğine inanıyor. Doktor hanım onu rahatlatmak için ona güvenli bir ortam oluşturuyor. Onun durumunun çok ağır olduğunu anlayan doktor hanım Rezzan’ın hastaneye yatmasını tavsiye ediyor.

Ancak babası, bunu kabul etmiyor. Yıllar önce annesiyle birlikte doktor hanıma gelmiş olan Derya, geliyor. Derya, annesinin babasını öldürdüğünü ve hapiste olduğunu anlatıyor. Annesinin tahliye olmasına bir hafta kala, yaşadıkları tekrar aklına gelen Derya, uyuyamıyor.

Derya, babası öldükten ve annesi hapse girdikten sonra yetiştirme yurdundaki günlerini yaşadığı zorlukları doktor hanıma anlatıyor. Asuman, Süveyha’yı doktor hanıma getiriyor. Ona, kızının hırsızlık yaptığını söylüyor. Doktor hanım Asuman’ın kendisinden sakladığı başka bir şeyler olduğunu anlıyor.

Ama onun anlatmasını bekliyor. Asuman, Süveyda’nın altı yaşındayken tecavüze uğradığının üzerini kapatmıştır ve durumu doktor hanıma da anlatmak istemiyor. Daha sonra Süveyda’yı ikna edip konuşan doktor hanım onunla iletişim kurmayı başarıyor. Süveyda, haftaya tekrar doktor hanımla konuşmaya gelmeyi kabul ediyor.

Kırmızı Oda Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Sezon Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler