Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ozan Esra İçin Her...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ozan Esra İçin Her Şeyi Göze Alıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan, Çağla’ya evlenmekten vazgeçtiğini söylüyor. Ancak Çağla, ailesine bu şoku yaşatmamak için kendisiyle bir süre evlilik oyunu oynamasını istiyor. O da kabul ediyor. Çınar, Esra ile Antalya’ya gidip orada çalışma yapmak istiyor. Ozan, Esra’nın gitmesine karşı çıkıyor. Çınar’ın uçağa geç kalmasını sağlayıp o uçağa kendisi biniyor. Ozan, Esra için her şeyi göze alıyor.

Cuma Dizileri 2021

Ozan Esra İçin Her Şeyi Göze Alıyor!

Aşk Mantık İntikam 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Düğün günü, Esra’nın kendisinden bebeğini kaybettiği için ayrıldığını öğrenen Ozan, onunla konuşmaya gidiyor. Döndükten sonra ise Çağla’ya bu evliliği yapamayacağını söylüyor. Çağla, ailesine bu şoku yaşatmak istemediğini, bir süre kendisiyle evli kaldıktan sonra ayrılabileceklerini söylüyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ozan, Çağla ile evlenmeyi kabul ediyor. Düğünden sonra ikili kimsenin bir şey anlamaması için balayına İtalya’ya gidiyor. Çınar ile Esra ise, kendilerini işlerine veriyor. Bir hafta sonra Çağla ile Ozan, yurt dışından dönüyor.

Çağla, Esra’yı her gördüğünde ona evliliği hakkında onu üzecek şeyler anlatıyor. Ozan ise, telefonlarına cevap vermeyen Esra’yı yanına çağırıp konuşuyor. Ona, Çağla’yla gerçekten evli olmadıklarını hala onu çok sevdiğini söylüyor.

Esra ise, onun evli olduğunu, daha fazla zor durumda kalmamak için kendisinden uzak durmasını söylüyor. Çınar, yazılımı Antalya bölgesine tanıtmayı ve 6 aylığına oraya Esra’yla gitmeyi planlıyor.

Esra, Ozan’dan uzak kalmak için bu teklifi kabul ediyor. Çağla, yine Esra’ya evliği hakkında bir şeyler anlatmaya çalışırken Esra, daha fazla dayanamayıp ona, evliliklerinin gerçek olmadığını bildiğini, bir daha kendisine böyle oyunlar oynamamasını söylüyor.

Çınar ile Esra, bir kutlama düzenleyip Antalya’ya gideceklerini açıklıyor. Ozan, herkesin içinde Çınar’a bunu yapmasına izin vermeyeceğini söylüyor. Çınar, Ozan’dan bunu istememesinin asıl nedenini açıklamasını istiyor.

Ozan, bir genel kurulu toplantısı yapıp Antalya işini iptal etmek istiyor. Ama iş oylamaya sunulunca Çınar’ın teklifi kabul ediliyor. Esra ile Çınar, Antalya’ya gitmek için hazırlanıyor. Ozan, Çınar’ın hava alanına geç kalmasını sağlıyor. Esra ise, Çınar’ı beklerken yanında Ozan’ı görüyor.

 Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Esra’nın Peşini Bırakmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler