Ana SayfaÜnlülerAşk Mantık İntikam 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Esra'nın Peşini Bırakmıyor!

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Esra’nın Peşini Bırakmıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 13. yeni bölümüyle 17 eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çınar, altı aylığına Esra’yla Antalya’ya gidip çalışma yapmayı teklif eder. Esra da Çınar’ın teklifini kabul eder. Bunu duyan Ozan, Çınar’ın ne yapmak istediğini anlar ve ikili birbirine girer. Daha sonra Esra’yla konuşmayı dener. Esra, Ozan’la konuşmayı bile kabul etmez. Aşk Mantık İntikam 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ozan, Esra’nın peşini bırakmıyor.

Cuma Dizileri 2021

Ozan Esra’nın Peşini Bırakmıyor!

Aşk Mantık İntikam 13. bölüm 2. fragmanında; Ozan, Esra’nın yanına gidip onun Antalya’ya gitmesine izin vermeyeceğini söylüyor. Esra, Ozan’ı unutmak için Antalya’ya gitmeyi kabul ediyor. Hazırlıklar bitiyor ve Esra, Antalya uçağına biniyor. Döndüğünde yanında Ozan’ı görüyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 13. bölüm 2. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağla ile Çınar’ın anneleri gelir. Düğün hazırlıkları başlar. Çağla, Esra’yı rencide etmek için onunla düğün yapılacak yere gider. Orada Ozan’ın Esra’ya nasıl baktığını görür. Ozan’ın hala Esra’yı sevdiğini anlar.

Ama annesinin zoruyla Ozan’ı kaybetmemek için düğün hazırlıklarına devam eder. Esra, onların evlilik hazırlıklarını görünce kendi evlilikleri aklına gelir. Masraf etmemek için sadece nikahla evlendiğini hazırlar.

Ozan, düğün günü bile gözleri Esra’yı arar. Zeyno, daha fazla dayanamaz ve Ozan’ı arar. Ona, Esra’nın ondan boşanmak istemesinin başka bir sebebi olduğunu onun bebeğini kaybettiğini söyler.

Ozan, hemen Esra’nın yanına gider. Ona, bebeğini kaybettiklerini yeni öğrendiğini çok üzüldüğünü söyler. Esra, bebeğini nasıl kaybettiğini Ozan’a göz yaşları içinde anlatır. O da onu teselli eder.

Tüm davetliler gelin ile damadı beklemeye başlar. Çağla, Ozan’ın kendisini düğün günü terk ettiğini düşünmeye başlar. Çınar, onu sakinleştirip Ozan’ı aramaya başlar. Ozan, düğüne gelip Çağla’yla birlikte davetlilerin karşısına çıkar.

Nikah memuru, önce Çağla’ya evlenmeyi kabul edip etmediğini sorar. Çağla, ‘evet’ dedikten sonra sıra Ozan’a gelir. Ozan, nikah memurunun sorusuna ne cevap vereceğini bilemez. Tüm davetliler Ozan’ın ne cevap vereceğini büyük bir merakla beklemeye başlar.

Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Ozan’a Restini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler