Ana SayfaDizilerYargı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Öldürülen Kızın Kardeşi Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Yargı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Öldürülen Kızın Kardeşi Olduğunu Öğreniyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Yargı, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Emniyet müdürü Metin’in oğlu Çınar, cinayet zanlısı olarak göz altına alınıyor. Çınar’ın abisi ise başarılı bir savcı olan Ilgaz’dır. Bir genç kız öldürülüyor ve Çınar’ın kredi kartı cesedin yanında bulunuyor. Durum böyleyken Ilgaz, kardeşini savunması için Ceylin’i tutuyor. Yargı 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ceylin, öldürülen kızın kardeşi olduğunu öğreniyor.

 Pazar Dizileri 2021

Ceylin Öldürülen Kızın Kardeşi Olduğunu Öğreniyor!

Yargı dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Ceylin, ölen kızın kimliğini öğrendiğinde büyük bir şok yaşıyor. Ilgaz’ı, İnci’nin kardeşi olduğunu bilip kendisini tutmakla suçluyor. Zafar, savcı Pars’ın yanına gidip kızının katilini bulmalarını istiyor. Hayatının şokunu yaşayan Ceylin, şimdi ne yapacak?

İşte Yargı 2. bölüm 1. fragmanı…

YARGI DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Bir genç kız öldürüp bir valize konulup atılıyor. Emniyet müdürü olan Metin ve savcı olan Ilgaz, olay yerine gidiyor. Olay yerinde bulunan kredi kartı Çınar’a ait, üzerindeki kanda kıza ait çıkıyor. Metin, oğlu Ilgaz’a Çınar’ın bu olaya karışmış olabileceğini ve ona bir avukat tutmasını istiyor.

Çınar, sorguya çekiliyor. Savcı Pars dosyayı alıyor. Çınar, olay gecesi evde olduğunu ve kendisinin kimseyi öldürmediğini söylüyor. Metin ise ifadesinde, oğlu Çınar’la akşam yemek yediklerini ve oğlunun odasına çekildiğini ama, geç saatte kapı açılıp içeri birinin girdiğini söylüyor.

Onun ifadesiyle tüm oklar Çınar’ın üzerine çevriliyor. Ilgaz, kardeşini savunması için Ceylin’le anlaşıyor. Ceylin, Çınar’ı korumaya çalışıyor. Metin ile Ilgaz, Çınar için ayrı bir muamele gösterilmesini istemiyor.

Pars, arama emri çıkartıyor. Çınar’ın odası aranıyor. Ceylin, Metin’in arabasında kanlı bir kazak buluyor ve onu saklamak istiyor. Ilgaz ise, buna müsaade etmiyor ve Pars’a arabada buldukları kazağı gösteriyor.

Çınar, kendisinin cinayet işlemediğini yineliyor. Genç kızın çantası ve kimliği başka bir semtte bulunuyor. Ilgaz ile Ceylin, genç kızın kimliğini öğrenmek için adli tıpa gidiyor. Ceylin, orada ölen kızın isminin İnci Erguvan olduğunu öğreniyor. Ölen kızın kız kardeşi İnci olduğunu öğrenen Ceylin, hayatının şokunu yaşıyor.

Yargı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler