Ana SayfaDizilerİçimizden Biri 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adam'ın Pes Etmeye Niyeti Yok!

İlgili Postlar

İçimizden Biri 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adam’ın Pes Etmeye Niyeti Yok!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi İçimizden Biri, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Adam, Havva’nın ailesinin tüm isteklerini kabul ediyor. Havva’da, Eva’nın isteği üzerine kilisedeki nikahı kabul ediyor. Eva, Adam ile Havva’yı ayırmak için Havva’nın enişteleri ve kız kardeşlerini büyük vaatlerde bulunuyor. Havva, Adam’ın kendisini aldattığını düşünürken gerçekler ortaya çıkıyor. İçimizden Biri 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Adam’ın pes etmeye niyeti yok.

 Pazar Dizileri 2021

Adam’ın Pes Etmeye Niyeti Yok!

İçimizden Biri 3. bölüm 1. fragmanında; Hünkar, Adam’ı yıldırmak için elinden geleni yapıyor. Adam’ın Müslüman olduğunu Eva’nın arkadaşları duyuyor. Bahçede yangın çıkıyor ve yangını söndürmek için Adam, hayatını tehlikeye atıyor. Havva, Adam’ın kendisini ona sevdireceğini ve onu vazgeçiremeyeceğini söylüyor. Bunun üzerine Hünkar, harekete geçiyor.

İşte İçimizden Biri 3. bölüm 1. fragmanı…

İÇİMİZDEN BİRİ 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hünkar, Havva’nın Adam’dan hamile olduğunu öğrendikten sonra evliliklerine karşı çıkamıyor. Onlara düğün yapmayı kabul ediyor. Ancak, önce Adam’ın adını değiştirip Adem olmasını, daha sonra sünnet olmasını şart koşuyor.

Adam, tüm şartları kabul ediyor. Eva da, kilisede de düğün yapılmasını istiyor. Havva, bu teklifi kabul ediyor. Ama babasından gizliyor. Kilisede düğün töreni düzenleniyor. Hünkar, durumu öğrenip kiliseyi basıyor.

Önce Adam’a sünnet düğünü yapılıyor. Adam sünnet oluyor. Daha sonra düğün dernek kuruluyor ve ne kadar eziyetli düğün adeti varsa Adam’ın üzerinde uygulanıyor. Adam, artık yapılan eziyetlere dayanamayıp bayılıyor.

Düğün bittikten sonra Hünkar, Havva ile Adam’ı balayına gönderiyor. Eva, böl parçala yok et taktiki uygulamak için Havva’nın eniştelerini ve kız kardeşlerini buluyor. Onlara eğer Adam ile Havva’yı ayırmayı başarırlarsa Marmaris’in en işlek yerinden dükkan vermeyi teklif ediyor.

Adile, Adam’dan Havva’nın hamile olmadığını öğreniyor. Ancak Hünkar’a gerçekleri anlatamıyor. Havva’dan hemen çocuk yapmasını istiyor. Ancak, Havva’nın kız kardeşleri ve enişteleri bir kadın ayarlayıp Adam’ın karşısına çıkartıyor.

Ondan Adam’la ilişkisi olduğunu söylemesini istiyor. Havva, bu yalana inanıp Adam’dan ayrılmak istiyor. Ama Adam, kızın birlikte olduğunu söylediği tarihte Havva’yla birlikte olduğunu ispatlıyor. Daha sonra Hünkar’ın kalp krizi geçirdiği haberi geliyor.

İçimizden Biri 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Adam İle Havva’yı Ayırma Çalışmaları…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler