Ana SayfaDizilerİçimizden Biri 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Adam İle Havva'yı Ayırma Çalışmaları...

İlgili Postlar

İçimizden Biri 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Adam İle Havva’yı Ayırma Çalışmaları Başlıyor!

Show Tv’nin yeni komedi dizisi İçimizden Biri, 2. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hünkar, Adam ile Havva’ya şartları olduğunu söyler. Önce Adam’ın ismini Adem olarak değiştirmesini, daha sonra sünnet olmasını ister. Adam, bu şartı kabul eder. Eva’da oğlunun kilisede bir düğünle evlenmesini ister. Havva, ailesinden gizli bu şartı kabul eder. Ancak, Hünkar durumu öğrenip kiliseyi basar. İçimizden Biri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Adam ile Havva’yı ayırma çalışmaları başlıyor.

 Pazar Dizileri 2021

Adam İle Havva’yı Ayırma Çalışmaları Başlıyor!

İçimizden Biri 2. bölüm 2. fragmanında; Eva, Havva’yı oğlundan ayırmak için Adam’la ilişkisi olduğunu söyleyen bir kız buluyor. Havva ile Adam’ın arası bir süre bozuluyor. Daha sonra Havva, Adam’a inanıp onu kurtarmak için denize atlıyor.

İşte İçimizden Biri 2. bölüm 2. fragmanı…

İÇİMİZDEN BİRİ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Adam, babası Marmaris’te papazlık yaptığı için hem Türkiye hemde İrlanda vatandaşıdır. Havva ise, geleneklerine bağlı hacı Hünkar’ın kızıdır. İkili tanışıp arkadaş olurlar. Daha sonra Adam, Havva’sız yaşayamayacağını anlayıp ona sürpriz bir evlenme teklif eder.

Havva, babasını görünce Adam’ın evlenme teklifine cevap veremez. Adam, kiliseye gidip babasına günah çıkarır. Ona çok aşık olduğunu ve Müslüman bir kızla evlenmek istediğini söyler. William, bu evliliğe karşı çıkar. Annesi de durumu öğrenip aynı şekilde bu evliliği onaylamaz.

Hünkar, Adam’ın kızıyla evlenmek istediğini öğrenir ve onu alıp bal ürettikleri bahçeye götürüp bağlar. Daha sonra arıları üzerine salar. Adam, bir çok yerinden yaralanıp o halde Havva’nın yanına gelir.

Havva’da o sırada evden kaçıp Adam’ın ailesiyle konuşmaya gider. Adam’ın annesi Eva, Havva’yla konuşurken fenalaşır. Adile de namaz kılarken Adam’ı görünce düşüp bayılır. İki aile hastanede karşılaşıp birbirlerine girer.

Onlar karakoldayken Havva ile Adam, bir arkadaşlarının teknesine gider. Arkadaşı Adam’a yardım eder ve hoca getirtir. Önce Adam, Müslüman olur. İkinci şahit de tamamlanınca ikilinin imam nikahı kıyılır.

Havva ile Adam, karakolda olan ailelerinin yanına gidip evlendiklerini açıklar. Adam’ın Müslüman olduğunu duyan William düşüp bayılır.

 İçimizden Biri 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adam İle Havva’nın Evliliklerini Aileleri…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler