Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada'ya Masal Gibi Bir...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada’ya Masal Gibi Bir Gece Yaşatıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 14. bölümüyle 21 eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Celal, Bora’nın Ada’ya ‘sevgilim’ diyerek seslendiğini duyar. Nergis, Ada’yı Bora’dan uzaklaştırıp Rüzgar’la yakınlaştırmak ister ve Rüzgar’ı eve yemeğe davet eder. Öte yandan Tuğçe ile Rüzgar, ikiliyi ayırmak için el sıkışır. Bora, Ada’nın elinden tutup herkese bir şey açıklamak istediğini söyler. Baht Oyunu 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bora, Ada’ya masal gibi bir gece yaşatıyor.

Salı Dizileri 2021

Bora Ada’ya Masal Gibi Bir Gece Yaşatıyor!

Baht Oyunu 14. bölüm 2. fragmanında; Bora Ada’yı yemeğe davet ediyor. İki aşık aşklarını doyasıya yaşıyor. Rüzgar, Nergis’le konuşmaya gidiyor. Nergis, Ada’yı da alıp Bursa’ya dönmeyi planlıyor.

İşte Baht Oyunu 14. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, Bora’nın bir önceki ilişkisinin yalan yüzünden bittiğini öğrendikten sonra onunla yapamayacağını söyler. Ama Bora, Ada’dan vazgeçmez. Ertesi gün iş yerine Ada’ya bir çiçek gönderir. Tüm çalışanlar Ada’nın bir sevgilisi olduğunu anlar ve kimin olduğunu merak etmeye başlarlar.

Konuşulanları duyan Bora, herkesi yanına çağırıp Ada’ya gelen çiçeği onun sevgilisinin gönderdiğini yani kendisinin onun sevgilisi olduğunu itiraf eder. Tuğçe, büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Ada’yı yanına çağırıp, kendisinin Bora’yı sevdiğini bildiği halde bunu yaptığı için onu hainlikle suçlar.

Rüzgar, Ada’dan boşanmak istemez. Tuğçe, Ada ile Rüzgar’ın aynı avukatla görüştüğünü anlayıp aynı avukattan randevu alır. Avukatın boşanma avukatı olduğunu öğrenir. Şirket, Ada ile Rüzgar’ın kimlik bilgilerinin eksik olduğunu anlayıp onlardan kimliklerini ister.

Ada, boşandıktan sonra yeni kimlikleri vereceklerini Rüzgar’a söyler. Nergis’de, Ada’nın ilk aşkının Rüzgar olduğunu öğrenip onunla tekrar yeğenini birleştirmek iser. Ada, Bora’yı kendisinden uzaklaştırmak için ailesinin inandığı kara bahtı ona anlatır. Bora’nın başına talihsizlikler gelir.

Ada, Bora’yı başına gelenlerin kara bahttan olduğunu inandırmaya çalışır. Bora, eve hırsız girdiğini görüp bunun Ada’nın işi olduğunu zannedip hırsıza yardım eder. Ertesi gün evlerine gerçekten hırsız girdiğini öğrenince gidip hırsızları bulur.

Ali ile birlikte hırsızlarla kavgaya tutuşur. Celal, Ada ile Rüzgar’ın evliliklerinin takip aşamasının onaylandığı dosyayı alıp onlara müjde vermek ister. Ama ikisine de ulaşamaz. Ada, dayak yiyen Bora’ya evinde bakar. O sırada kapı çalar ve Ada, karşısında Celal’i görür. Bir de üzerine Bora, içeriden Ada’ya ‘sevgilim’ diyerek seslenir.

 Baht Oyunu 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada’yla Evlenmek İstediğini Mi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler