Ana SayfaDizilerAda Masalı 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Batu İdil'den Hoşlanmaya Mı Başlıyor?

İlgili Postlar

Ada Masalı 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Batu İdil’den Hoşlanmaya Mı Başlıyor?

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Ada Masalı, 14. bölümüyle 21 eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Haziran ile Poyraz’ın nikahları tam kıyılacağı sırada Aliye, evlenmelerine karşı çıktığını haykırır. Zeynep’te evlenmelerine karşı çıkınca ortalık karışır. Haziran, ‘evet’ diye bağırır. Nikah memuru ne yapacağını bilemez. O sırada Aliye, fenalaşır. Ada Masalı 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Batu, İdil’den hoşlanmaya mı başlıyor?

Salı Dizileri 2021

Batu İdil’den Hoşlanmaya Mı Başlıyor?

Ada Masalı 14. bölüm 1. fragmanında; Aliye, fenalaşınca nikah yarıda kalıyor ve Haziran ile Poyraz onu hastaneye yetiştiriyor. Poyraz, Haziran’a sarılıp onu asla bırakmayacağını söylüyor. Öte yandan Batu, İdil’i öpüyor. İkili arasında aşk mı başlayacak? İdil ile Batu, Haziran ile Poyraz’ı ayırmaktan vaz mı geçecek?

İşte Ada Masalı 14. bölüm 1. fragmanı…

ADA MASALI 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Haziran ile Poyraz, ayrıldıklarını duyurup etraftakilerin ne yapacağını merakla izlemeye başlar. İdil, bu haberi alınca çok sevinir. Ancak emin de olamaz. Bu durumun gerçek olduğunu anlamak için Haziran’la yakınlık kurmaya çalışır.

Batu’da, Poyraz’la yakınlık kurup ikilinin gerçekten ayrılıp ayrılmadığını, ayrıldılar ise neden ayrıldıklarını öğrenmeye çalışır. İdil, Haziran’ı arar ve onunla bir şeyler yapmak istediğini söyler. Haziran, kabul edip onunla buluşur ve onu hastaneye gitmeye ikna eder.

Köşeye sıkışan İdil, hastalık yalanını itiraf etmek zorunda kalır. Haziran, bu sırada İdil’in bu yalanını baştan beri Aliye’nin bildiğini öğrenir. Batu’da Poyraz’la görüşmek ister. Poyraz onu, dağ başında bir yere çağırır.

Orada Batu’ya odun taşıtır. Batu, ağzından Zeynep’le yaptığı anlaşmayı kaçırır. Poyraz, Batu’nun üzerine gidip Zeynep’le yaptığı ayrıntının detaylarını öğrenir. Zeynep, önceden tanığı bir arkadaşının oğluyla Haziran’ı tanıştırıp evlendirmek ister.

Poyraz, durumu öğrenip Haziran’ın yanına koşar. Haziran, görücülere gereken cevabı verir. Poyraz ile Haziran, kendilerini ayırmaya çalışanlardan bıkar. İkili buluştuğunda Poyraz, Haziran’a evlenme teklif eder ve otelde bir nikah düzenler.

Herkese mesaj atan Poyraz, onları otele çağırır. Haziran ile Poyraz’ı gelinlik ve damatlıkla gören Aliye, İdil Ve Zeynep şok olur.

 Ada Masalı 14. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aliye İle Zeynep Nikahı Birbirine…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler