Ana SayfaDizilerMasterChef 4. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 4. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayı Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışması MasterChef Türkiye’de, haftanın son dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. 4. haftanın 3. dokunulmazlık oyununda takımlar MasterChef’in eski yarışmacılarına yemek yaptı. Yemeklerin tadımına bakan eski yarışmacılar beğendikleri takıma oylarını verdi. MasterChef 4. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayı kimler oldu?

MasterChef 2021 3. Haftasında Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 4. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2021’in 4. haftasının son dokunulmazlık oyununda kıyasıya bir mücadele yaşandı. MasterChef’in eski yarışmacılarının konuk olduğu dokunulmazlık oyununda, her iki takım da verilen bir sürahi su ile beş çeşit yemek hazırladı. Yemeklerin hazırlaması için 40 dakika süre verildi. Süre bitiminde takımlar, yemekleri konuklara ikram etti.

HAFTANIN 3. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

MasterChef’in eski yarışmacıları, takımların yemeklerinin tadımlarını yapıp, beğendikleri yemeklere oy verdi. Stüdyoda sayımlar yapıldı ve en çok oyu alan Kırmızı takım yemekleri oldu. Kırmızı takım, 32’ye 23 skorla mavi takıma galip geldi. Haftanın son dokunulmazlığını kaybeden mavi takım bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Şefler, bireysel dokunulmazlık oyunu için yarışmacılara domates verdi ve onlardan domatesi kullanarak yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Verilen 40 dakika sürenin ardından şefler, yarışmacıların yemeklerin tadımına geçti.

Azize, büyük bir talihsizlik yaşadı. Yemeğinde kürdan çıkınca şefler, Azize’nin yemeğini değerlendirmeye almadılar. Bireysel dokunulmazlık oyununda son ikiye Mert ile Eren kaldı. Şefler Eren’in sunumunu beğenmedi ve bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Mert oldu.

5. Ve 6. Eleme Adayı Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı alan Mert, haftanın 5. eleme adayı olarak Ateş’in ismini verdi. Daha sonra takım kendi aralarında 6. eleme adayı için oy kullandı. En çok oyu alan Azize, haftanın 6. eleme adayı oldu. Geçen hafta yedeklerden yarışmaya giren Azize, geçen haftada eleme potasında idi ve eleme potasından kurtulmayı başarmıştı.

Böylece MasterChef 2021 4. haftasının eleme adayları; Kırmızı takımdan Burcu, Mustafa, Tunahan, Hasan oldu. Mavi takımdan 5. ve 6. eleme adayları Ateş ile Azize olda.

Bu altı yarışmacı bu akşam yapılacak eleme gecesinde yarışmada kalmak için mücadele verecek.

MasterChef 4. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler