Ana SayfaDizilerMasterChef 4. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 4. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin son bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Şefler, takımlardan Tayland yemekleri yapmalarını istedi. Her iki takımda verilen süre zarfında en iyi yemekleri yapmak için mücadele etti. MasterChef 4. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 4. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Yarışmanın 4. hafta 2. dokunulmazlık oyununa kırmızı takım oldukça iddialı girdi. Tayland yemeklerinin yapılacağını duyunca Burcu çok sevindi. Şefler, yemekleri açıkladıktan sonra takımlara tam bir saat süre verdi. Verilen süre içinde kırmızı takımdan Burcu, hakim olduğu mutfak çıktığı için tüm takım arkadaşlarına yardımcı oldu.

Mavi takım, balık yaparken talihsizlik yaşadı. İkinci balığı yapan Sergen, bu sefer yemeğin sosunu kaybetti. Sossuz olarak balığı şeflere sundu. Verilen sürenin bitiminden sonra şefler, yemeklerin tadımlarını yapıp notlarını aldılar. Daha sonra sonuçları açıkladılar.

İlk iki yemekte Mavi takım başarılı oldu. Daha sonra Kırmızı takım mavi takıma yetişti ve skor 2’ye 2 oldu. Beraberlik yine tatlıda bozuldu.

Yemeklere göre kazanan takım dağılımı ise şöyle;

Tom Yum Soup – Mavi takım
Pad See Ew – Kırmızı takım
Tod Mun Pla – Mavi takım
Mangolu Hindistan cevizli puding – Mavi takım
Khao Pad Sapparot – Kırmızı takım
Massaman cury – Mavi takım
Pla Tod Kratiem – Kırmızı takım kazandı.

Mavi takım, 4’e 3’lük bir skorla haftanın 2. dokunulmazlık oyununu da kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

MasterChef Türkiye 2021’in 4. haftasının ikinci dokunulmazlık oyununu da mavi takım kazandıktan sonra kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için tekrar tezgah başına geçti. Zaten iki yarışmacısı eleme potasında olan takım 6 yarışmacısıyla bireysel dokunulmazlık oynadı.

Şefler, yarışmacılardan balık ve tarhana kullanarak bir yemek yapmalarını istedi. Verilen sürenin bitiminden sonra en başarılı üç tabağı yapan Emre, Safanur ve Şükrü oldu. İçlerinden en iyi yemeği yapan ise Emre oldu. Emre, bireysel dokunulmazlığı aldı.

3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Emre, 3. eleme adayı olarak Tunahan’ın ismini verdi. Tunahan, kendi ismini duyunca Emre’ye sitem etti. Daha sonra yapılan oylama sonucunda en çok oyu alan iki isim arasında kararı vermek Hamza’ya düştü. Hamza, takım kaptanı olarak Hasan’ın ismini verdi.

Böylece 3. ve 4. eleme adayı Tunahan ile Hasan oldu.

MasterChef 4. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler