Ana SayfaDizilerKardeşlerim 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Cemile'yi Hırsızlık Yaparken Yakalıyor Mu?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Cemile’yi Hırsızlık Yaparken Yakalıyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 20. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemile de Asiye’lerin yanında kalmaya başlar. Asiye, Tolga’yla konuştuğu için Doruk’tan uzaklaşır. Tolga, Doruk’dan arkadaşı gibi görünmesini ister. Eğer bunu yapmazsa Asiye’ye gerçekleri anlatmakla tehdit eder. Harika, Aybüke’nin bilekliğini çaldığını söyleyip ona iftira atar. Kardeşlerim 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kadir, Cemile’yi hırkızlık yaparken yakalıyor mu?

Cumartesi Dizileri 2021

Kadir Cemile’yi Hırsızlık Yaparken Yakalıyor Mu?

Kardeşlerim 20. bölüm 2. fragmanında; Kadir, kardeşleri için yine büyük bir yükün altına giriyor. Harika, Tolga ile işbirliği yapıyor. Ona istediği şey karşılığında sevgili olmayı vaat ediyor. Şengül, iş yeri açmanın heyecanını yaşarken Cemile, sakladıkları paraların yerini buluyor. Cemile, hırsızlık yaparken yakalanacak mı?

İşte Kardeşlerim 20. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1438189952442028041

KARDEŞLERİM 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Doruk, Tolga’dan babasının işlediği suçu Kadir’in üzerine attığını öğrenir. Babasıyla dışarıda buluşup ona olanların doğru olup olmadığını sorar. Akif, yaptığını saklamaz. Oğluna, bunu yapmaya mecbur kaldığını söyler. Eğer, bunu ortalığa dökerse beş parasız kalacağını söyleyince Doruk susar.

Asiye ile Emel, yurtta kalmaya devam eder. Bir çift ölen kızlarına Emel’i benzetir ve onu tanımak için evlerine götürmek isterler. Bunu duyan Emel, yurdun çatısına çıkar. Ayağı kayınca aşağı eline geçen demirden tutunur.

Cemile, çıkıp Emel’i kurtarır. Doruk, babasından Orhan’ların kovulduğu evi almasını ve eski şartlarda evde kalmalarını, Kadir’i de hapisten çıkartmasını ister. Erkan, gözlerini açar. Akif onu tehdit eder ve Kadir’in hapisten çıkmasını sağlar.

Şengül’ün eniştesi onların evlerinde kalmalarını istemez. Öyle olunca Şengül’ün aklına kendisinin Kadir’lere yaptığı aklına gelir. Şengül gidip Nebehat’tan iş ister. Akif ile Nebahat, ona iş vermek istemez. Doruk, babasına onu işe alacağı mesajını verince Akif mecburen Şengül’ü işe alır.

Orhan, çıktıkları evi başkasının aldığını ve kendilerinin eski şartlarla evde kalabileceklerini emlakçıdan öğrenir. Şengül, sevinçten havalara uçar. Hemen, çocukların evini de dayayıp döşer.

Suzan, bir gece kondu ev tutup yerleşmek zorunda kalır. Harika, bu durumdan utanıp arkadaşlarına bir şey anlatamaz. Kadir, hapiste Salih’i ona eziyet eden adamlardan kurtarır. Hapisten çıktıktan sonra Salih’in ölüm haberi Kadir’e gelir.

Onun bir yakını elindeki mektubu ve çantayı Kadir’e teslim eder. Çantanın içinin para dolu olduğunu gören kardeşler sevinçten havalara uçar. O sırada kapı çalıyor ve Asiye, karşısında Cemile’yi görür.

 Kardeşlerim 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Doruk’u Asiye Üzerinden Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler