Ana SayfaDizilerKardeşlerim 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Doruk'u Asiye Üzerinden Tehdit Ediyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Doruk’u Asiye Üzerinden Tehdit Ediyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 19. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akif, Doruk’a gerçekleri anlatıyor. Doruk, babasını zorlayıp evsiz kalan Orhan ve ailesinin evlerine dönmesini sağlıyor. Kadir, serbest kalıyor. Salih, ölüyor ve Kadir’e tüm parasını bırakıyor. Cemile, yurttan kaçıp Asiye’nin yanına geliyor. Kardeşlerim 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tolga, Doruk’u Asiye üzerinden tehdit ediyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Tolga Doruk’u Asiye Üzerinden Tehdit Ediyor!

Kardeşlerim 20. bölüm 1. fragmanında; Cemile de Asiye’lerin yanında kalmaya başlıyor. Asiye, Tolga’yla konuştuğu için Doruk’tan uzaklaşıyor. Tolga, Doruk’dan arkadaşı gibi görünmesini istiyor. Eğer bunu yapmazsa Asiye’ye gerçekleri anlatmakla tehdit ediyor. Harika, Aybüke’nin bilekliğini çaldığını söyleyip ona iftira atıyor.

İşte Kardeşlerim 20. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1436801772073410569

KARDEŞLERİM 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Doruk, Tolga’dan babasının işlediği suçu Kadir’in üzerine attığını öğreniyor. Babasıyla dışarıda buluşup ona olanların doğru olup olmadığını soruyor. Akif, yaptığını saklamıyor. Oğluna, bunu yapmaya mecbur kaldığını söylüyor. Eğer, bunu ortalığa dökerse beş parasız kalacağını söyleyince Doruk susuyor.

Asiye ile Emel, yurtta kalmaya devam ediyor. Bir çift ölen kızlarına Emel’i benzetiyor ve onu tanımak için evlerine götürmek istiyorlar. Bunu duyan Emel, yurdun çatısına çıkıyor. Ayağı kayınca aşağı eline geçen demirden tutunuyor.

Cemile, çıkıp Emel’i kurtarıyor. Doruk, babasından Orhan’ların kovulduğu evi almasını ve eski şartlarda evde kalmalarını, Kadir’i de hapisten çıkartmasını istiyor. Erkan, gözlerini açıyor. Akif onu tehdit ediyor ve Kadir’in çıkmasını sağlıyor.

Şengül’ün eniştesi onların evlerinde kalmalarını istemiyor. Öyle olunca Şengül’ün aklına kendisinin Kadir’lere yaptığı aklına geliyor. Şengül gidip Nebehat’tan iş istiyor. Akif ile Nebahat, ona iş vermek istemiyor. Doruk, babasına onu işe alacağı mesajını verince Akif mecburen Şengül’ü işe alıyor.

Orhan, çıktıkları evi başkasının aldığını ve kendilerinin eski şartlarla evde kalabileceklerini emlakçıdan öğreniyor. Şengül, sevinçten havalara uçuyor. Hemen, çocukların evini de dayayıp döşüyor.

Suzan, bir gece kondu ev tutup yerleşmek zorunda kalıyor. Harika, bu durumdan utanıp arkadaşlarına bir şey anlatmıyor. Kadir, hapiste Salih’i ona eziyet eden adamlardan kurtarıyor. Hapisten çıktıktan sonra Salih’in ölüm haberi Kadir’e geliyor.

Onun bir yakını elindeki mektubu ve çantayı Kadir’e teslim ediyor. Çantanın içinin para dolu olduğunu gören kardeşler sevinçten havalara uçuyor. O sırada kapı çalıyor ve Asiye, karşısında Cemile’yi görüyor.

Kardeşlerim 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 19. Bölüm 1. Fragmanı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler