Ana SayfaDizilerKalp Yarası 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe'nin Masum Olduğuna İnanacak...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe’nin Masum Olduğuna İnanacak Mı?

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 12. yeni bölümüyle 20 eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ferit, tüm ailesi bir aradayken Ayşe’yle gerçek bir evlilikleri olmadığını ve bu aşk oyununun sona erdiğini açıklar. Hüseyin, Baha’yı serbest bırakıp Ayşe’yle buluşmasını sağlar. Ayşe’yi de bayıltıp Baha’yı öldürtür. Ne yapacağını bilmeyen Ayşe, Ferit’e sığınır. Kalp Yarası 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferit, Ayşe’nin masum olduğuna inanacak mı?

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Ayşe’nin Masum Olduğuna İnanacak Mı?

Kalp Yarası 12. bölüm 1. fragmanında; Adnan, kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılıyor. Yaman, Adnan’ın cebindeki notu buluyor. Ayşe, Ferit’e kendisinin katil olmadığını söyleyip ondan kendisine inanmasını istiyor. Zümrüt, Hüseyin’in Hande’ye yardım edip onun suçunu Ayşe’nin üzerine attıklarını seziyor. Hüseyin’e öyle bir şey yaptıysa kendisinden korkmasını söylüyor.

İşte Kalp Yarası 12. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1438188952389931024

 

KALP YARASI 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Hüseyin, Baha’yı Ayşe’yi ve onu öldürmekle tehdit eder. Baha, mecbur kalıp Ferit’in yanına gidip, Ayşe’yle nişanlı olduklarını, onun kendisini kaçmak için hapisten kaçırıp Antakya’ya getirdiğini ve birlikte yurt dışına kaçmayı planladıklarını söyler.

Ferit, duyduklarından sonra donup kalır. Ayşe’ye bir şey söyleyemez. Sadece, aşk acısı çeker. Ayşe ise, hiçbir şeyden habersiz konağa gidip Azade’nin gözüne girmek için yemekler yapar.

Ferit, Ayşe’nin kendisini kandırmış olmasını hazmedemez ve sofradan kalkıp, herkesin içinde aslında Ayşe ile gerçekten evli olmadıklarını, aşk oyunlarının bundan sonra bittiğini açıklar.

Ayşe, bir gün önce birlikte olduğu ve kendisine aşk yeminleri eden Ferit’in ne yapmaya çalıştığını anlayamaz. Ondan bir açıklama da alamayınca, kendisini sokaklara atar. Azade, bu duruma çok sevinir.

Hande, Ayşe’nin konağı terk ettiğini öğrenir ve mutluluktan havalara uçar. Hüseyin, serbest kalan Baha’yı bulup kaçırtır. Onu dövdürüp şehrin meydanına attırır. Ayşe, otogarda İstanbul’a gidecek otobüsü beklerken Baha’dan telefon gelir ve onu yanına çağırır.

Hemen Ayşe, Baha’nın yanına gider. Ondan hesap sormaya çalışırken birileri gelip Baha’yı öldürür. Ayşe’yi de bayıltıp orada bırakırlar. Kendine gelen Ayşe, Baha’yı yanında göremez. Sadece yanında bir silah bulur.

Ayşe, yardım istemek için Ferit’i arar. Ancak Ferit ona cevap vermez. O sırada İstanbul’dan Baha’nın davasına bakan avukat arar ve Baha’nın kaçmasına gerek olmadığını ellerine onun suçsuz olduğunu kanıtlayacak video geçtiğini söyler.

Ayşe, Ferit’in yanına gidip onun yardımına ihtiyacı olduğunu söyler. O sırada polisler gelir. Ferit, polislere karısını görmediğini söyleyip onu korur.

Kalp Yarası 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferit Ayşe’yi Polislerden Saklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler