Ana SayfaDizilerSadakatsiz Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Sadakatsiz Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 31. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finali bölümünde; Asya, Derin’in sonunun annesi gibi olmaması için onunla konuşur. Ancak o, direksiyona geçip onu Sapanca’ya götürmek ister. Volkan ile Melih, kötü bir şey olmaması için peşlerine düşer. Bunu öğrenen Derin, arabayı uçuruma sürer. Sadakatsiz dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin yeni sezon 32. bölüm 1. fragmanı yayında…

Çarşamba Dizileri 2021

Sadakatsiz Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Sadakatsiz dizisi 2. sezon 32. yeni bölümüyle 22 eylül çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin 32. bölüm fragmanında; Asya kazadan sağ sağlim kurtulurken Derin, tekerlekli sandalyeye mahkum kalıyor. Volkan, İstanbul’a taşınma planları yapıyor. Tabi Asya, oğlu ve kızı Zeynep’le birlikte. Ali, babasına Derin’in ne olacağını soruyor. Volkan, Derin’den boşanabilecek mi? Asya’nın yeni imajı görenleri kendisine hayran bırakıyor.

İşte Sadakatsiz 32. bölüm 1. fragmanı…

 

SADAKATSİZ 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, oğlunun doğum gününden Derin’i kovduktan sonra Asya hanımla konuşup, olanlar için ondan özür diler. Asya hanım Derin’i, onun annesine benzetir. Daha sonra Ali’ye, Asya’nın babasının saatini hediye eder. Gönül, olanlardan sonra eşyalarını toplayıp kızını eve götürmek ister.

Derin ise, kocasını bekleyeceğini söyleyip evini terk etmez. Asya, Derin’in evine gidip onunla konuşmak istediğini, ona göstermesi gereken bir şey olduğunu söyler. Derin, Asya ile birlikte gider. Asya onu, uçurumun kenarına götürüp orada onun sonunu gördüğünü, Zeynep’in kendisi gibi olmaması için ondan kendisine gelmesini ister.

Derin ise, hala Volkan’ın ona gitmesinden korkar. Direksiyona geçip onu Sapanca’ya, her şeyin başladığı yere götürmek üzere yola çıkar. Volkan, Sapanca’ya iş görüşmesine gittiğinde Derin’le tanışır. Ona evli olduğunu söylemez.

İlişkileri Tekirdağ’da da devam eder. Derin, tesadüfen Volkan’ın evli olduğunu öğrenir. Öğrendikten sonra Volkan, mutsuz bir evliliği olduğunu ve karısından boşanacağını söyleyip Derin’i oyalar. Derin ise, Volkan’ın evliliğini zora sokacak hareketler yapmaya başlar.

Volkan ise, Derin’i boşanacağına inandırıp onunla ilişkisini sürdürmeye devam eder. Asya ile Derin’in, arabayla Sapanca yolunca olduğunu öğrenen Volkan, Melih’e haber verir. Melih, Asya’nın arabasına peşine polis gönderir. Derin, polisleri görünce sinirlenip arabayı hızlandırır.

Asya korkusundan Derin’e, Volkan’ın onu sevdiğine inandığını söyler. Derin’in sürdüğü araba uçurumun kenarında kalır. Volkan, onları buluyor. Ancak Volkan hiç bir şey yapamadan, Derin ile Asya’nın bulunduğu araba uçurumdan aşağı düşer. Volkan, Asya diye feryat ediyor ve elinden bir şey gelmez.

Asya ile Derin, o arabanın içinden sağ kurtulabilecek mi?

 Sadakatsiz Final Gibi Sezon Finali Yaptı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler