Ana SayfaDizilerBarbaroslar Dizisi Nerede Çekiliyor?

İlgili Postlar

Barbaroslar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Dün itibariyle TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan “Barbaroslar” dizisi ilk bölümüyle büyük ilgi uyandırdı. Oyuncu kadrosu ve konusuyla çok sevilen dizi bu senenin en sevilenlerindan olacak gibi görünüyor. Peki “Barbaroslar” dizisi nerede çekiliyor? İşte merak edilen tüm detaylar;

Barbaroslar Dizisinin Konusu Ne?

Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu almakta olan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı ; Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini konu alıyor.

Dizi, Osmanlı Devleti’nin deniz aşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atmayı başarmış olan Kızılsakal lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryası olan Hayreddin Paşa, Akdeniz’de Osmanlı üstünlüğünü sağladı. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Oruç Reis’in en büyük destekçisi, kardeşi Barbaros Hayreddin Paşa olmuştur.

Barbaroslar Dizisinin Çekimleri Başlıyor

Barbaroslar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinin çekimleri Antalya, Marmaris ve İstanbul’da yapılmakta. İlk bölümüyle yayınlanan dizi için özel plato ve gemiler hazırlandı. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi İstanbul’da ise Beykoz’da çekiliyor.

Barbaroslar Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan’ın yazdığı dizinin başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Caner Topçu, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Melis Babadağ ve Bahadır Yenişehirlioğlu yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler