Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Gerçekten Yaşıyor Mu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Gerçekten Yaşıyor Mu?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 104. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, Ümit’i öldürüyor. Ancak Hakan, Ümit’in cesedini alıp arabasıyla uçurumdan yuvarlıyor ve Züleyha’nın parmak izi olan silahını saklıyor. Betül, Demir Yaman’ın tüm mal varlığını ele geçirmek için hazırlanıyor. Ama planları suya düşüyor. Bir Zamanlar Çukurova 105. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Züleyha’nın eline Demir’in yüzüğü geçiyor. Demir gerçekten yaşıyor mu?

Perşembe Dizileri 2021

Demir Gerçekten Yaşıyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 105. bölüm 1. fragmanında; Hakan, genel kurul toplantısına Mehmet Kara olarak katılıyor. Fekeli ile Fikret, bu adamın gerçek niyetinin ne olduğunu düşünmeye başlıyor. Birisi Züleyha’ya Demir’in yüzüğünü gönderiyor. Züleyha, Demir’in yaşadığını düşünüp içi rahatlıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 105. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1438613650927931392

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 104. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, Ümit’i yanlışlıkla vuruyor. Ümit, yere düşünce karnındaki yastık ortaya çıkıyor. Züleyha, onun hamile olmadığını anlıyor. O şokla ne yapacağını bilemiyor ve korna sesine doğru girip Adnan’ı Ümit’in arabasının içinde buluyor. Adnan’ı alan Züleyha, oradan uzaklaşıyor.

Hakan, tüm olayı görüyor ve Ümit’le yerde olan Züleyha’nın silahını alıp gidiyor. Züleyha, eve gidip durumu Fekeli ile Fikret’e anlatıyor. Betül, tüm konuşulanları duyuyor. Fekeli ile Fikret, Züleyha’yı da alıp olay yerine gidip Ümit’in ölüp ölmediğine bakmak için giriyor.

Ancak gittikleri yerde hiçbir şey bulamıyorlar. Kan izlerini takıp edince Ümit’in arabasına binip gittiğini düşünüyorlar. Hakan, Ümit’in cesedini arabasına taşıyıp Züleyha’nın silahını da alıyor. Daha sonra Ümit’in arabasını bir uçurumdan aşağı yuvarlıyor.

Jandarmalar Ümit’in cesedini buluyor ve olayın kaza olduğunu düşünüyor. Züleyha, Ümit’i öldürmediğini anlayıp içi rahatlıyor. Betül, şirkette Demir’in tüm mal varlığının tapularını ve hisse senetlerini topluyor ve hepsini üzerine geçirmeye hazırlanıyor.

Öte yandan Fikret’i de kendisine aşık edip hem Yamanların malına hemde Fekeli’nin mirasını ele geçirmek istiyor.

Betül, genel kurul toplantısında Züleyha’nın imzasını alıp amacına ulaşmaya hazırlanırken toplantıya Züleyha’nın da katıldığını görüyor. Üzerine birde Mehmet Kara olarak kendisini tanıtan Hakan geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova 104. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha’nın Çevresini Hainler Sarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler