Ana SayfaDizilerYargı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Kardeşinin Ölümünü Kabullenmekte Zorlanıyor!

İlgili Postlar

Yargı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Kardeşinin Ölümünü Kabullenmekte Zorlanıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Yargı, 2. bölümüyle 26 eylül pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ceylin, ölen kızın kimliğini öğrendiğinde büyük bir şok yaşar. Ilgaz’ı, İnci’nin kardeşi olduğunu bilip kendisini tutmakla suçlar. Zafer, savcı Pars’ın yanına gidip kızının katilini bulmalarını ister. Yargı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ceylin, kardeşinin ölümünü kabullenmekte zorlanıyor.

 Pazar Dizileri 2021

Ceylin Kardeşinin Ölümünü Kabullenmekte Zorlanıyor!

Yargı dizisinin 2. bölüm 2. fragmanında; Ceylin, Çınar’ın yakasını tutup kardeşiyle ne ilişkisi olduğunu ve ne sakladığını söylemesini istiyor. Çınar, sadece kendisinin kimseyi öldürmediğini söylüyor. Ilgaz, Ceylin’in halini görüp ona yardım etmek istiyor. Ondan kendisini ana bırakmasını istiyor.

İşte Yargı dizisi 2. bölüm 2. fragmanı…

YARGI DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Bir genç kız öldürüp bir valize konulup atılır. Emniyet müdürü olan Metin ve savcı olan Ilgaz, olay yerine gider. Olay yerinde bulunan kredi kartı Çınar’a ait, üzerindeki kanda kıza ait çıkar. Metin, oğlu Ilgaz’a Çınar’ın bu olaya karışmış olabileceğini ve ona bir avukat tutmasını ister.

Çınar, sorguya çekilir. Savcı Pars dosyayı alır. Çınar, olay gecesi evde olduğunu ve kendisinin kimseyi öldürmediğini söyler. Metin ise ifadesinde, oğlu Çınar’la akşam yemek yediklerini ve oğlunun odasına çekildiğini ama, geç saatte kapı açılıp içeri birinin girdiğini söyler.

Onun ifadesiyle tüm oklar Çınar’ın üzerine çevrilir. Ilgaz, kardeşini savunması için Ceylin’le anlaşır. Ceylin, Çınar’ı korumaya çalışır. Metin ile Ilgaz, Çınar için ayrı bir muamele gösterilmesini istemez.

Savcı Pars, arama emri çıkartır. Çınar’ın odası aranır. Ceylin, Metin’in arabasında kanlı bir kazak bulur ve onu saklamak ister. Ilgaz ise, buna müsaade etmiyor ve Pars’a arabada buldukları kazağı gösterir. Böylece Metin’de cinayetin şüphelileri arasına girer.

Çınar, kendisinin cinayet işlemediğini yineler. Genç kızın çantası ve kimliği başka bir semtte bulunur. Ilgaz ile Ceylin, genç kızın kimliğini öğrenmek için adli tıpa gider. Ceylin, orada ölen kızın isminin İnci Erguvan olduğunu öğrenir. Ölen kızın kız kardeşi İnci olduğunu öğrenen Ceylin, hayatının şokunu yaşar.

Yargı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Öldürülen Kızın Kardeşi Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler