Ana SayfaDizilerMasterChef 5. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 5. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef’in 5. haftasının 3. eleme oyunu İsveç başkonsolosluğunda yapıldı. Konukların oyları sonucunda dokunulmazlığı kaybeden takım, bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Kazanan yarışmacıyı, Somer şef kaşık atarak takdir etti. MasterChef 5. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 5. Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

MasterChef 5. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in son bölümünde, Mavi takım ile Kırmızı takım, üçüncü dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. İsveç Başkonsolosluğunda oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, bireysel dokunulmazlık için mutfağa girdi. Somer şefin kaşık atarak yarışma tarihinde bir ilke imza atan yarışmacı, bireysel dokunulmazlığı rakiplerine fark atarak kazandı. Konseyde yapılan oylama ile eleme potasına giren son isim belirlendi.

HAFTANIN 3. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

MasterChef’in 3. dokunulmazlık oyunu, İstanbul İsveç Başkonsolosluğunda yapıldı. Burada altı ülkenin başkonsolosu için beş çeşit yemek hazırlandı. Programın özel konukları, hazırlanan yemeklerin tadımını yaptıktan sonra beğendiği takım için oylarını kullandı. Şefler, stüdyoda konukların oylarını açıkladı ve kırmızı takım 17’ye 13’le dokunulmazlığı kazandı?

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık için mavi takım mutfaktaki yerini aldı.Şefler, ana ürün olarak yarışmacılara patates verdi ve yarışmacılardan 40 dakika içinde yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Süre bitiminde tadım yapan şefler, yarışmacıları tebrik etti ve altı başarılı tabak çıkarıldığını açıkladı. Gecenin en iyi tabağı çıkaran, en iyi yorumlayan kişi Eren oldu ve bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Somer şef, “dört yıllık MasterChef tarihinde buna hiç bu kadar erken başlamamıştık” diyerek kaşık atarak, Eren’i tebrik etti

5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Mavi takım ile Kırmızı takım arasında oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında dört eleme adayı belirlenmişti Bu isimler; Mustafa,  olmuştu.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren, Hasan’ın ismini verdi. Hasan haftanın 5. eleme adayı oldu. Daha sonra yarışmacılar 2. eleme adayı için oylarını kullandı. Oylama sonucunda en çok oyu alan Burcu, haftanın 6. eleme adayı oldu.

Böylece 26 eylül 2021 günü yapılacak olan eleme oyununda; Mustafa, Sergen, Emre, Hamza, Hasan ve Burcu mücadele edecek.

MasterChef 5. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler